ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΑΠΟ 539€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 8, 15, 22/8
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ

Πτήση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και ξεκινάμε ξενάγηση με αφετηρία τα θερινά ανάκτορα των Αψβούργων, το Σενμπρούν. Θα περιηγηθούμε στη Λεωφόρο Ring, όπου θα θαυμάσουμε το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και θα επισκεφθούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος καφέ στο διάσημο Central Cafe ή Landtmann Cafe. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΒΙΕΝΝΗ - ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ - ΜΠΑΝΤΕΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για τα Βιεννέζικα Δάση, όπου θα δούμε το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, εκεί όπου εκτυλίχθηκε το ερωτικό δράμα του πρίγκιπα Ιωσήφ και της Μαρίας Βετσέρα. Επόμενος σταθμός η λουτρόπολη Μπάντεν. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα της υψηλής κοινωνίας. Υπάρχουν δεκατρείς πηγές θερμών νερών οι οποίες έχουν ως κύριο συστατικό τους τον ασβέστη. Επιστροφή στη Βιέννη και υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΒΙΕΝΝΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρόγευμα και αναχωρούμε για τη «Μικρή Βιέννη του Δούναβη», τη Μπρατισλάβα, από τις ομορφότερες πόλεις που βρίσκονται πάνω στην πορεία του. Προικισμένη με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική γοητεία, νοσταλγικές εικόνες του χθες και διάχυτη νεανική κουλτούρα. Θα περιηγηθούμε στην ατμοσφαιρική Παλιά Πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τα ιστορικά κτίσματα μπαρόκ αρχιτεκτονικής, τις πολύβουες πλατείες και θα φωτογραφηθούμε με φόντο το εντυπωσιακό κάστρο. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, με τα αγάλματα και τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Διασχίζοντας τη γέφυρα των Αλυσίδων θα βρεθούμε στη Βούδα, όπου θα δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, την Εκκλησία του Ματτία και θα απολαύσουμε τη θέα της πόλης με τις επιβλητικές γέφυρες και το νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, από το λόφο του Γκέλερτ. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στον εμπορικό δρόμο Vaci Utca ή να κάνετε κρουαζιέρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΒΙΕΝΝΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα Παραδουνάβια χωριά. Θα επισκεφθούμε το Έστεργκομ, την παλιά θρησκευτική πρωτεύουσα των Ούγγρων. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης και θα περιηγηθούμε πεζή, με φόντο το Δούναβη, στη γέφυρα Μαρία Βαλέρια, που ενώνει την Ουγγαρία με τη Σλοβακία. Συνεχίζουμε για το Βίσεγκραντ, με το φημισμένο βασιλικό ανάκτορο. Θα καταλήξουμε στο χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα, με τα αμέτρητα μουσεία και τα γραφικά σοκάκια. Στο κέντρο του είναι η πλατεία Φο Τερ, µε το μεγάλο σταυρό του 1763. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 4*S
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 4*S
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βιέννη - Βουδαπέστη - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*, 4*S (2 Βιέννη Mercure Wien Westbahnhof 4*, 2 Βουδαπέστη Mercure Korona 4*Sup ή παρόμοια)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μετακινήσεις με πολυτελές πούλμαν
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 255€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ Α3 860 08:15 09:35
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ Α3 879 18:15 21:05
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
HOTEL MERCURE WIEN WESTBAHNHOF
ΒΙΕΝΝΗ
Hotel-Mercure-Wien-Westbahnhof
MERCURE BUDAPEST KORONA
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
mercure-budapest-korona