ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ

ΑΠΟ 675€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
Austrian
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΣΧΑ 13/4

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τη «Μικρή Βιέννη του Δούναβη», την Μπρατισλάβα. Θα περιηγηθούμε στην Παλιά Πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τα ιστορικά μπαρόκ αρχιτεκτονικής κτίρια, τις πολύβουες πλατείες και το εντυπωσιακό κάστρο. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, με τα αγάλματα και τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Διασχίζοντας τη γέφυρα των Αλυσίδων θα βρεθούμε στη Βούδα, όπου θα δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, την Εκκλησία του Ματτία και θα απολαύσουμε τη θέα της πόλης με τις επιβλητικές γέφυρες και το νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, από το λόφο του Γκέλερτ. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στον εμπορικό δρόμο Vaci Utca ή να κάνετε μια μικρή κρουαζιέρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τα Παραδουνάβια χωριά. Θα επισκεφθούμε το Έστεργκομ, την παλιά θρησκευτική πρωτεύουσα των Ούγγρων. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης και θα περιηγηθούμε πεζή, με φόντο το Δούναβη, στη γέφυρα Μαρία Βαλέρια, που ενώνει την Ουγγαρία με τη Σλοβακία. Συνεχίζουμε για το Βίσεγκραντ, με το φημισμένο βασιλικό ανάκτορο. Θα καταλήξουμε στο χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα, με τα αμέτρητα μουσεία και τα γραφικά σοκάκια. Στο κέντρο του είναι η πλατεία Φο Τερ, µε το μεγάλο σταυρό του 1763. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη Βιέννη. Άφιξη και ξεκινάμε ξενάγηση με αφετηρία τα θερινά ανάκτορα των Αψβούργων, το Σενμπρούν. Θα περιηγηθούμε στη Λεωφόρο Ring, όπου θα θαυμάσουμε το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και θα επισκεφθούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος καφέ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΒΙΕΝΝΗ - ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ - ΜΠΑΝΤΕΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για τα Βιεννέζικα Δάση, όπου θα δούμε το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, εκεί όπου εκτυλίχθηκε το ερωτικό δράμα του πρίγκιπα Ιωσήφ και της Μαρίας Βετσέρα. Επόμενος σταθμός η λουτρόπολη Μπάντεν. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα της υψηλής κοινωνίας. Υπάρχουν δεκατρείς πηγές θερμών νερών οι οποίες έχουν ως κύριο συστατικό τους τον ασβέστη. Επιστροφή στη Βιέννη και υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 6

ΒΙΕΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AUSTRIAN AIRLINES
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AUSTRIAN AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βιέννη - Αθήνα με Austrian Airlines
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (3 Βουδαπέστη Mercure Castle Hill 4*, 2 Βιέννη Mercure Westbanhof 4* ή παρόμοια)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ελληνόφωνοι διπλωματούχοι ξεναγοί
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 245€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AUSTRIAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ OS 804 06:40 07:45
ΒΙΕΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ ΟS 801 09:35 13:35

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

13/4

6

675€

+200€

635€