ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ ΜΕ 4X4 (ΠΥΡΗΝΑΣ ΔΡΥΜΟΥ) - ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ

ΑΠΟ 235€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ - ΠΕΡΙΒΟΛΙ

Ώρα αναχώρησης: 07:15
Πρωινή αναχώρηση για Καλαμπάκα, όπου θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών. Συνεχίζουμε προς το Ελευθεροχώρι, τη γέφυρα του Βενέτικου και φθάνουμε στο χωριό Περιβόλι Γρεβενών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Valia Calda 2* στο Περιβόλι. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 2

ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ (ΜΕ 4X4) - ΒΟΒΟΥΣΑ

Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για την Βάλια Κάλντα. Από το χωριό Περιβόλι με 4x4 (mini bus & τζιπ) προαιρετικά θα μπούμε στην Βάλια Κάλντα, όπου θα ενημερωθούμε για την πανίδα και τη χλωρίδα του Εθνικού Δρυμού (καιρού επιτρέποντος). Όσοι πεζοπορούν θα προχωρήσουν, πάντα με ειδικούς συνοδούς, μέχρι το Αρκουδόρεμα. Το απόγευμα θα φθάσουμε στη Βοβούσα, το τελευταίο χωριό του ανατολικού Ζαγορίου, στα 1.000 μέτρα υψόμετρο. Θα δούμε τη γέφυρα του Μήσιου (1748) και θα θαυμάσουμε τα πετρόχτιστα σπίτια. Χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 3

ΣΑΜΑΡΙΝΑ - ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τη χιλιοτραγουδισμένη Σαμαρίνα, σε υψόμετρο 1.550 και σε ένα εντυπωσιακό τοπίο, με παραδοσιακές ταβέρνες και καφέ. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για το πέτρινο γεφύρι του Αζίζ Αγά κοντά στο Τρίκωμο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Επόμενος σταθμός το γεφύρι του Ζιάκα, λίγο έξω από το χωριό, και από εκεί θα μεταβούμε στο Σπήλαιο, όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Παναγίας. Αναχώρηση για το χωριό Λάβδα και επίσκεψη στο Μουσείο Μανιταριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 4

ΓΡΕΒΕΝΑ - ΜΗΛΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Συμπληρώνουμε την περιήγησή μας στην Πίνδο με τα Γρεβενά και τη Μηλιά, όπου επισκεπτόμαστε το Παλαιοντολογικό Μουσείο (εάν είναι ανοικτό), για να δούμε τα προϊστορικά ζώα που ζούσαν στην περιοχή. Πορεία για Αθήνα μέσω Καλαμπάκας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VALIA KALDA 2*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VALIA KALDA 2*
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
*Σε σερβιριζόμενο μενου
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Valia Calda 2* στο Περιβόλι
  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε σερβιριζόμενο μενου
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Το κόστος των 4x4 για τη Βάλια Κάλντα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
VALIA KALDA HOTEL
ΠΕΡΙΒΟΛΙ
Valia Kalda Hotel