ΤΥΝΗΣΙΑ

ΑΠΟ 580€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Κάθε Τετάρτη & Σάββατο
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΤΥΝΙΔΑ - ΓΚΑΜΑΡΘ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Τύνιδα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη Γκαμάρθ, παραθαλάσσιο προάστιο της Τύνιδας.
ΜΕΡΑ 2

ΓΚΑΜΑΡΘ - ΤΥΝΙΔΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΑΡΝΤΟ - ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ

Πρωινό και ξενάγηση στην Τύνιδα. Θα ξεκινήσουμε με την Κάσμπα, την παλιά πόλη, τη σκεπαστή αγορά και το Μεγάλο Τζαμί Αζ Ζαιτούνα (Τεμένους της Ελιάς). Ελεύθερος χρόνος στα σοκάκια με το έντονο αραβικό στοιχείο. Η Μεντίνα της Τύνιδας είναι ένας λαβύρινθος από ιστορικά μνημεία, μυρωδιές, γεύσεις, υφάσματα και παραδοσιακά είδη τέχνης. Επίσκεψη στο μουσείο Μπαρντό, φημισμένο για τα ψηφιδωτά του και στον αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Γκαμάρθ. Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΓΚΑΜΑΡΘ - ΚΑΪΡΟΥΑΝ - ΤΟΖΕΡ

Πρωινό και αναχώρηση για το νότιο τμήμα της Τυνησίας μέσω Γκάφσας. Άφιξη στο Καϊρουάν, με τις δεξαμενές νερού των Αγλαβιτών. Επίσκεψη στο Ιερό Τέμενος, το Μαυσωλείο Σίντι Σάχμπι, στη Μεντίνα και τα μαγαζιά με τα περίφημα χαλιά. Μεταφορά στην Τοζέρ και περιήγηση. Σας προτείνουμε μια βόλτα με τα παϊτόνια (παραδοσιακές άμαξες). Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Νταρ Σαριέτ, που παρουσιάζει εικόνες από την ιστορία της χώρας, την καθημερινότητα των κατοίκων από τους προϊστορικούς χρόνους έως σήμερα και μια δραματοποιημένη αφήγηση από την ιστορία «Χίλιες και μία νύχτες». Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΤΟΖΕΡ - ΟΑΣΕΙΣ ΝΕΦΤΑ - ΤΑΜΕΡΖΑ - ΤΣΕΜΠΙΚΑ - «ΣΑΦΑΡΙ» ΜΕ 4X4

Μετά το πρωινό ακολουθεί επίσκεψη στην Όαση της Νέφτα και στη συνέχεια εκδρομή με jeep 4x4 στις ορεινές οάσεις Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Ουνγκισμέλ. Θα θαυμάσετε το δάσος με τις χουρμαδιές και τους μικρούς καταρράκτες. Θα δούμε επίσης το εγκαταλελειμμένο σκηνικό όπου γυρίστηκε η ταινία «ο Πόλεμος των άστρων». Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνo. Σας προτείνουμε παραδοσιακή Βεδουίνικη βραδιά σε αραβικούς ρυθμούς, με φαγητό και τοπικούς χορούς.
ΜΕΡΑ 5

ΤΟΖΕΡ - ΚΕΜΠΙΛΙ - ΣΟΤ ΕΛ ΤΣΕΡΙΝΤ - ΝΤΟΥΖ - ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ

Πρωινό και αναχωρούμε για την Ντουζ. Θα περάσουμε από την Κεμπιλί, μια από τις παλιότερες οάσεις στην Τυνησία και μια από τις κύριες πόλεις στην περιοχή της Νεφαζαουά. Απολαμβάνοντας τη διαδρομή μέχρι το αλατούχο βαθύπεδο Σοτ Ελ Τζερίντ θα κάνουμε στάση για να βγάλουμε φωτογραφίες. Άφιξη στην Ντουζ, γνωστή και ως «η Πύλη της Ερήμου». Βόλτα με τις καμήλες στην έρημο πάνω στους αμμόλοφους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΝΤΟΥΖ - ΜΑΤΜΑΤΑ - ΣΦΑΞ - ΕΛ ΤΖΕΜ - ΣΟΥΣ - ΜΟΝΑΣΤΙΡ - ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Πρωινό και αναχώρηση για το Βόρειο τμήμα της Τυνησίας. Πρώτος μας σταθμός είναι η Ματμάτα. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την πόλη Σφαξ, επίσκεψη στο αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Μοναστίρ. Θα επισκεφθούμε το μαυσωλείο του Μπουργκίμπα και θα περιπλανηθούμε στην παραθαλάσσια ακτή της πόλης. Σύντομες στάσεις στα παραθαλάσσια θέρετρα Σους και Πορτ ελ Καντάουι, όπου θα επισκεφθούμε τα γραφικά σουκς και θα κάνουμε μια σύντομη στάση για καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Χαμμαμέτ και το ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Πρωϊνό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου σας όπως τη πισίνα, το spa, το χαμάμ και τη σάουνα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 8

ΧΑΜΜΑΜΕΤ - ΣΙΝΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΪΝΤ - ΤΥΝΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Τύνιδα και το Σίντι μπου Σαΐντ που θυμίζει Κυκλαδίτικο νησί. Θα έχουμε χρόνο για ψώνια, καφέ, τσάι και φαγητό. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε σε 5* ξενοδοχείο, στην Γκαμάρθ για δείπνο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε τη βραδινή πτήση επιστροφής. Άφιξη τα ξημερώματα της επόμενης μέρας στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αεροπορικά Εισιτήρια
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* & 5*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
Αρχηγός/Συνοδός
ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4X4
Σαφάρι με Jeep 4x4
ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ
ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines
 • 7 διανυκτερεύσεις (2 Mouradi 5* ή παρόμοιο στη Γκαμάρθ, 2 Ksar Rouge 4* στη Τοζέρ ή παρόμοιο, 1 Mouradi 4* στη Ντουζ ή παρόμοιο, 2 Laico 5* στη Χαμμαμέτ ή παρόμοιο)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Δώρο βόλτα με καμήλες στην έρημο, σαφάρι με Jeep 4x4, δείπνο σε 5* ξενοδοχείο
 • Ελληνόφωνοι αρχηγοί/συνοδοί
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • Ταξιδιωτικά έντυπα/χάρτες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 195€
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid 20€
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους 25€ (πληρωτέα εκεί)
 • Φιλοδωρήματα 30€ (πληρωτέα εκεί)
 • Δημοτικός φόρος ξενοδοχείων Τυνησίας
 • Ποτά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
 • Για τις αναχωρήσεις 20/5-20/7 & 23/8-31/10 συμπεριλαμβάνεται χειραποσκευή 8 κιλών και δεν συμπεριλαμβάνεται βαλίτσα 23 κιλών, η προσθήκη της είναι προαιρετική. Ενδεικτικό κόστος 55€ για τις πτήσεις Αθήνα - Τύνιδα - Αθήνα
 • Παιδί ως και 11 ετών στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς 90€ έκπτωση
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
8 ΜΕΡΕΣ | AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΤΥΝΙΔΑ 23:45 23:55
ΤΥΝΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ 01:10 05:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
KSAR ROUGE
ΤΟΖΕΡ
ksar-rouge-tozer
EL MOURADI GAMMARTH
ΓΚΑΜΑΡΘ
el-mouradi-gammarth
LAICO HAMMAMET
ΧΑΜΜΑΜΕΤ
laico-hammamet
EL MOURADI DOUZ
ΝΤΟΥΖ
el-mouradi-douz