ΤΥΝΗΣΙΑ

ΑΠΟ 655€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Κάθε Τετάρτη & Σάββατο 1-30/11/2023
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΤΥΝΙΔΑ - ΓΚΑΜΑΡΘ

Πτήση για Τύνιδα. Άφιξη και στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Γκαμάρθ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΓΚΑΜΑΡΘ - ΤΥΝΙΔΑ - ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στην Τύνιδα. Θα ξεκινήσουμε με την Κάσμπα, την παλιά πόλη, τη σκεπαστή αγορά και το Μεγάλο Τζαμί Αζ Ζαιτούνα (Τεμένους της Ελιάς). Ελεύθερος χρόνος στα σοκάκια. Η Μεντίνα της Τύνιδας είναι ένας λαβύρινθος από ιστορικά μνημεία, γεύσεις, χρώματα σε υφάσματα και παραδοσιακά είδη τέχνης. Επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΕΛ ΤΖΕΜ - ΜΟΝΑΣΤΙΡ - ΜΑΤΜΑΤΑ - ΝΤΟΥΖ - ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το Νότιο τμήμα της Τυνησίας. Επίσκεψη στο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ και συνεχίζουμε για το Μοναστίρ. Άφιξη και περιήγηση στη γενέτειρα του πρώην προέδρου, Χαμπίμπ Μπουργκίμπα. Ακολουθεί η Ματμάτα, η πόλη των Τρωγλοδυτών, με τη μοναδική αρχιτεκτονική. Επόμενος σταθμός η Ντουζ, γνωστή και ως «η Πύλη της Ερήμου». Θα απολαύσουμε μια βόλτα με καμήλες στην έρημο πάνω στους αμμόλοφους, δώρο του γραφείου μας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΝΤΟΥΖ - ΣΟΤ ΕΛ ΤΖΕΡΙΝΤ - ΚΕΜΠΙΛΙ - ΤΟΖΕΡ

Πρωινό και αναχώρηση για την Τοζέρ, περνώντας από το αλατούχο βαθύπεδο Σοτ Ελ Τζερίντ. Θα δούμε την Κεμπιλί, μια από τις κύριες πόλεις στην περιοχή της Νεφαζαουά. Άφιξη στην Τοζέρ και περιήγηση. Σας προτείνουμε μια βόλτα με τα παϊτόνια (παραδοσιακές άμαξες). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό Μουσείο Νταρ Σαριέτ, που παρουσιάζει την ιστορία της χώρας, την καθημερινότητα των κατοίκων από τους προϊστορικούς χρόνους έως σήμερα και μια αφήγηση από την ιστορία «1.000 και 1 νύχτες». Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΤΟΖΕΡ - ΝΕΦΤΑ - «ΣΑΦΑΡΙ» ΜΕ 4X4

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Όαση της Νέφτα και ακολουθεί «σαφάρι» με 4x4 στις ορεινές οάσεις Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Ουνγκισμέλ. Θα δούμε το δάσος και το εγκαταλελειμμένο σκηνικό όπου γυρίστηκε η ταινία «ο Πόλεμος των άστρων». Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παραδοσιακή Βεδουίνικη βραδιά με γεύμα και τοπικούς χορούς. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΤΟΖΕΡ - ΚΑΪΡΟΥΑΝ - ΣΟΥΣ - ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Πρωινό και αναχώρηση για την Καϊρουάν, την ιερή πόλη των Αράβων με τις εντυπωσιακές δεξαμενές νερού των Αγλαβιτών. Επίσκεψη στο Ιερό Τέμενος, το Μαυσωλείο Σίντι Σάχμπι, στη Μεντίνα και στα καταστήματα με τα περίφημα χαλιά. Ακολουθούν τα παραθαλάσσια θέρετρα Σους και Πορτ ελ Καντάουι, όπου θα επισκεφθούμε τα γραφικά σουκς και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Συνεχίζουμε με τη Χαμμαμέτ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΧΑΜΜΑΜΕΤ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου, στην πισίνα, το spa, το χαμάμ ή τη σάουνα. Μπορείτε να πιείτε ένα κοκτέιλ ή να κολυμπήσετε στην ιδιωτική παραλία του. Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΧΑΜΜΑΜΕΤ - ΣΙΝΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΪΝΤ - ΤΥΝΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το κατάλευκο Σίντι Μπου Σαΐντ, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για αγορές και γεύμα. Ακολουθεί μεταφορά σε ξενοδοχείο 5*, στην Γκαμάρθ για να απολαύσουμε ένα δείπνο και να χαλαρώσουμε με τις παροχές του ξενοδοχείου, δώρο του γραφείου μας. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής. Τα ξημερώματα άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 5*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ
Βόλτα με καμήλες στην έρημο
ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ 4X4
Σαφάρι με 4x4
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Τύνιδα - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*, 5* (2 Golden Carthage 5* Γκαμάρθ, 1 El Mouradi 4* Ντουζ, 2 Ras El Ain 4* Τοζέρ, 2 Alhambra 5* Χαμμαμέτ ή παρόμοια)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια/ξενοδοχεία εξωτερικού
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Δώρο του γραφείου μας η βόλτα με καμήλες, το «σαφάρι» με 4x4 και δείπνο σε ξενοδοχείο 5*
 • Έμπειροι αρχηγοί/συνοδοί
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • Ταξιδιωτικά έντυπα/χάρτες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 195€
 • Δημοτικός φόρος περίπου 1€/άτομο/διανυκτέρευση
 • Φιλοδωρήματα 30€ (πληρωτέα εκεί)
 • Εισιτήρια εισόδων 25€ (πληρωτέα εκεί)
 • Ποτά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Έκπτωση παιδιού 110€ έως 11 ετών σε δωμάτιο με 2 ενήλικες
 • Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη από 120€/άτομο και από άλλες πόλεις από 140€/άτομο με την Aegean Airlines
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
8 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΤΥΝΙΔΑ 23:45 23:55
ΤΥΝΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ 01:10 05:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
EL MOURADI DOUZ
ΝΤΟΥΖ
el-mouradi-douz
RAS EL AIN
ΤΟΖΕΡ
ras-el-ain