ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ

ΑΠΟ 461€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Τσιάνγκ Ράι, βόρεια του Τσιάνγκ Μάι, κείτεται στην καρδιά του μυθικού Χρυσού Τριγώνου, την ορεινή περιοχή όπου συγκλίνουν τα σύνορα της Ταϊλάνδης, του Λάος και της Μυανμάρ (γνωστής σαν Βιρμανία). Βουνά με απόκρημνες κορυφές, δάση με τις πρωτόγονες φυλές, νερά και καταρράκτες. Ένας αλλιώτικος κόσμος που σας καλεί να τον γνωρίσετε.

Ο πληθυσμός της περιοχής αποτελείται από εξωτικές ορεινές φυλές που ζουν σε υψόμετρο πάνω από 2000 μ. Meo, Lisu, Yao, Aka και Karen είναι οι πιο χαρακτηριστικές νομάδες (οι φυλές υπολογίζονται να απαριθμούν 250.000-500.000 άτομα στο σύνολό τους) που ξεχωρίζουν από τις ιδιαίτερες φορεσιές τους και τους οικισμούς που ζουν, πάνω στα βουνά. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η περιήγηση στις περιοχές αυτές, που σε φέρνουν σε επαφή με πολιτισμούς ξεχασμένους στο χρόνο. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο ή κυρίως με jeep, συμμετέχοντας σε κάποιο από τα πολλά οργανωμένα σαφάρι που εξασφαλίζουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Η πόλη χαρακτηρίζεται από τους χαλαρούς ρυθμούς, την ήρεμη ζωή της επαρχίας και το καλό κλίμα - με λιγότερη υγρασία και περισσότερο φρέσκο αέρα που έρχεται από τα γύρω βουνά. Αν κάποιος επισκέπτης κάνει μια πρωινή βόλτα, θα δει τους μοναχούς με τις πορτοκαλοκίτρινες λιτές φορεσιές τους να πλημμυρίζουν τους τόπους λατρείας. Πολλά βουδιστικά μοναστήρια και ναοί, με «εξωτική» αρχιτεκτονική, υψώνουν τους χρυσοποίκιλτους οβελίσκους τους στον ουρανό. Τα βουδιστικά μοναστήρια - ναοί, οι δραστήριες αυτές κοινότητες των μοναχών, αποτελούν αληθινές οάσεις γαλήνης, μοναδικά ησυχαστήρια περισυλλογής μέσα στην ούτως ή άλλως ήρεμη πόλη.

ΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΑΝΟΙΞΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΠΑΡΕΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας ξενοδοχεία και στείλτε μας τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος.

WIANG INDRA RIVERSIDE RESORT
ΑΠΟ 461€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
THE RIVERIE BY KATATHANI
ΑΠΟ 637€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
LEGEND CHIANG RAI BOUTIQUE RIVER RESORT
ΑΠΟ 637€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Επιλέξτε ξενοδοχεία απο τη παραπάνω λίστα.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ