ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΟΧΟΥ

ΑΠΟ 239€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/2 (Καθαρά Δευτέρα)
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ώρα αναχώρησης: 06:30

Πρωινή αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στη Βεργίνα και το νέο Μουσείο, κάτω από το μεγάλο Τύμβο με τους βασιλικούς τάφους και τα ανεκτίμητης αξίας ευρήματα. Η κωμόπολη αυτή της Ημαθίας πιστεύεται ότι βρίσκεται στη θέση των αρχαίων Αιγών, πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας, εξ ου και τα ευρήματα από τα ιερά και τους τάφους της αρχαίας πόλεως. Στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο PORTO PALACE 5* στη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΕΔΕΣΣΑ

Πρωινό και εξόρμηση στα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ, στους πρόποδες του Όρους Καϊμακτσαλάν. Στάση για καφέ δίπλα στις πηγές του θερμοπόταμου με τα ιαματικά νερά. Συνεχίζουμε για την καταπράσινη Έδεσσα, με το κυρίαρχο υγρό στοιχείο, τα πολλά ποτάμια και τους καταρράκτες. Επίσκεψη στο πάρκο με τους περίφημους καταρράκτες Κάρανο, τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, και στην παλιά πόλη Βαρόσι. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στο κέντρο της πόλης. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - KΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΟΧΟΥ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Σπήλαιο της Αλιστράτης. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα της χώρας μας, με σπάνιους σταλαγμίτες και σταλακτίτες έως 15 μέτρα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την περιοχή Σοχού, στον Λαγκαδά. Οι «Κουδουνοφόροι Τράγοι» και οι «Αράπηδες», που από παλιά έως σήμερα, τις Απόκριες, γεμίζουν τους δρόμους και ξεσηκώνουν τους πάντες, παρουσιάζονται από παντού, χοροπηδούν και τραγουδούν! Θα παρακολουθήσουμε το έθιμο και θα αφήσουμε τους εαυτούς μας να παρασυρθούν από το ρυθμό του! Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 4

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό στη Θεσσαλονίκη και θα δούμε τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο, τον Λευκό Πύργο, την Παραλιακή, την Άνω Πόλη κ.ά. Πορεία επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO PALACE 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO PALACE 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟ ΞΕΝΑΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟ ΞΕΝΑΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
PORTO PALACE HOTEL & CONFERENCE CENTER
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
porto palace thessaloniki lounge