ΤΕΡΚΣ & ΚΑΪΚΟΣ

ΑΠΟ 2141€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπορεί να κρύβονται τόσο καλά κάτω απ’ τις Μπαχάμες, στο νοτιότερο άκρο του δημοφιλούς ομώνυμου Αρχιπελάγους, και να προσπαθούν να διατηρήσουν τη σπάνια ομορφιά τους μακριά από την πολυκοσμία… Όμως το σίγουρο είναι ότι η αποστομωτική ομορφιά των κοραλλιογενών υφάλων και των νησιών που απαρτίζουν αυτήν τη «σειρά» από «μαργαριτάρια» σε γαλάζιο φόντο, σαν να έπεσαν από το λαιμό μιας πανέμορφης γοργόνας, τα έχει αναδείξει σε έναν από τους πλέον πολυτελείς τουριστικούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.
Κάποιοι, ιδίως οι ντόπιοι, πιστεύουν ότι τα Τερκς και Κάικος είναι τα πρώτα κομμάτια ξηράς που συνάντησε ο Κολόμβος το 15ο αιώνα, στη θαλάσσια διαδρομή ανακάλυψης του Νέου Κόσμου. Η παρουσία Ευρωπαίων, μάλιστα, εκτόπισε και τους ιθαγενείς Ινδιάνους, που άφησαν μόνο τα πολιτιστικά ίχνη τους…
Το Providenciales είναι το επίκεντρο υποδοχής του διεθνούς τουρισμού και το πιο «ζωντανό» απ’ όλα τα οκτώ κύρια νησιά της χώρας (έξι κατοικημένα). Στο Grand Turk καταλήγουν όλα τα κρουαζιερόπλοια, ενώ εκεί βρίσκεται και η πρωτεύουσα της χώρας, Cockburn Town.

ΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΑΝΟΙΞΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΠΑΡΕΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΕΡΚΣ & ΚΑΪΚΟΣ

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας ξενοδοχεία και στείλτε μας τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος.

BEACHES TURKS & CAICOS RESORT VILLAGES & SPA
ΑΠΟ 2141€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Επιλέξτε ξενοδοχεία απο τη παραπάνω λίστα.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ