ΣΥΒΟΤΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΠΟ 189€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ή 04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 30/4 & 1/5 - Ώρα αναχώρησης: 07:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΥΒΟΤΑ

Ώρα αναχώρησης: 07:30
Αναχώρηση, πέρασμα από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, από την υποθαλάσσια ζεύξη Ακτίου-Πρέβεζας και πορεία παράλληλα με τις ακτές του Ιονίου. Άφιξη στα Σύβοτα, την «Καραϊβική της Ελλάδας». Τακτοποίηση στο Filakas Hotel 3*. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

ΣΥΒΟΤΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ - ΠΑΡΓΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοιάριο με προορισμό τους καταπράσινους Παξούς! Επίσκεψη στη γραφική Λάκκα και τις Γαλάζιες Σπηλιές. Στην πρωτεύουσα (Γάιος) θα έχουμε χρόνο για γεύμα και βόλτα. Επιστροφή στην Πάργα, τον ορισμό της γραφικότητας! Περιήγηση στην παλιά πόλη και στα σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΚΑΝΟΝΙ - ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ

(δεν περιλαμβάνεται στην 3ήμερη εκδρομή)
Πρωινό και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα, όπου θα επιβιβαστούμε στο φέρι-μποτ για την Κέρκυρα. Ξεκινάμε με επίσκεψη σε εργαστήρι παρασκευής του τοπικού γλυκού κουμ κουάτ. Συνεχίζουμε βόρεια για την Παλαιοκαστρίτσα. Ψηλά στο βράχο προβάλλει η Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Θα δούμε ακόμα το Κανόνι και το Ποντικονήσι. Επίσκεψη στη Μονή Βλαχερνών και καταλήγουμε στην περίφημη Πλατεία Σπιανάδα. Σεργιάνι στα καντούνια και θα πιούμε τον καφέ μας στο Λιστόν. Επιστροφή στα Σύβοτα και στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ - ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τις πηγές του Ποταμού Αχέροντα, στο χωριό Γλυκή. Ύστερα θα επισκεφθούμε το πιο φημισμένο νεκρομαντείο του αρχαίου Ελληνικού κόσμου, στο χωριό Μεσοπόταμος. Πορεία για Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Filakas Hotel 3* στα Σύβοτα
  • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα
  • Η κρουαζιέρα στους Παξούς
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

Συνοπτικό 3ήμερης: Δεν περιλαμβάνεται η 3η μέρα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
FILAKAS HOTEL
ΣΥΒΟΤΑ