ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

ΑΠΟ 1195€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 8, 22, 29/7, 5, 12, 19, 26/8, 2/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Πτήση για την πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη. Θα θαυμάσουμε το Δημαρχείο, το παλάτι Αμαλίενμποργκ, την Όπερα, το άγαλμα του βασιλιά Φρειδερίκου Ε΄, το χάλκινο άγαλμα της Μικρής Γοργόνας, του γλύπτη Έντβαρντ Έρικσεν, σύμβολο της Κοπεγχάγης κ.ά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το διάσημο θεματικό πάρκο Τίβολι (έξοδα ατομικά). Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΦΡΕΝΤΕΡΙΚΣΜΠΟΡΓΚ - ΚΡΟΝΜΠΟΡΓΚ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Μπορείτε να λάβετε μέρος στην προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά). Αναχώρηση για το αναγεννησιακό παλάτι Φρεντερίκσμποργκ, κτίστηκε ως βασιλική κατοικία για τον Χριστιανικό Δ΄ της Δανίας-Νορβηγίας και σήμερα στεγάζει το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Δανίας. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας με το κάστρο Κρόνμποργκ του 15ου αιώνα, παγκοσμίως γνωστό, καθώς ο Σαίξπηρ τοποθέτησε εκεί την πλοκή του Άμλετ (εξωτερικά). Βρίσκεται κοντά στη Χέλσινγκορ, στα σύνορα της Δανίας με τη Σουηδία (Unesco). Επιστροφή στην Κοπεγχάγη ακολουθώντας την παραλιακή διαδρομή που ονομάζεται «Δανέζικη Ριβιέρα». Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - «ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΩΝΗΣ» - ΟΝΤΕΝΣΕ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ - ΡΟΣΚΙΛΝΤΕ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Οντένσε στην οποία θα φθάσουμε μέσω της περίφημης «Γέφυρας της Μεγάλης Ζώνης», ένας συνδυασμός γεφυρών και σηράγγων που συνδέει το νησί Φούνεν, που βρίσκεται η Οντένσε, με το νησί Ζίλαντ που βρίσκεται στη Κοπεγχάγη. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με τους καταπράσινους κήπους, κρυψώνες και δαιδαλώδεις διαδρόμους. Κατά την επιστροφή μας θα επισκεφθούμε το Ροσκίλντε. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε εξωτερικά τον Καθεδρικό Ναό (προαιρετική επίσκεψη, έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για την Κοπεγχάγη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΓΕΦΥΡΑ ΟΡΕΣΟΥΝΤ - ΜΑΛΜΕ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Η σημερινή μας διαδρομή μέσω της γέφυρας Όρεσουντ ή Έρεσουντ θα μας οδηγήσει στο Μάλμε, στο νοτιότερο τμήμα της χώρας. Η γέφυρα εγκαινιάστηκε την 1η Ιουλίου του 2000 και είναι η μεγαλύτερη γέφυρα στην Ευρώπη που συνδυάζει αυτοκινητόδρομο διπλής κατεύθυνσης και σιδηρόδρομο, ενώνει το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο της Σκανδιναβίας με της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης. Φθάνοντας στο Μάλμε θα δούμε τον πύργο Τέρνινγκ Τόρσο, σχεδιασμένο από τον Santiago Calatrava, και την γέφυρα των παπουτσιών, με τα αποτυπώματα και τα παπούτσια γνωστών Σουηδών ηθοποιών και κατοίκων της περιοχής. Θα περιηγηθούμε στη γραφική παλιά πόλη με την Μεγάλη και Μικρή Πλατεία, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ. Συνεχίζουμε για το Γκέτεμποργκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας και διαθέτει τη μεγαλύτερη λιμενική εγκατάσταση στην Σκανδιναβία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη. Θα δούμε την πλατεία Γιόταπλατσεν, την Λεωφόρο Kungsportsavenyen (Πύλη του Βασιλιά), τον Καθεδρικό ναό, την Όπερα, τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, την ψαραγορά κ.ά. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στα λιθόστρωτα σοκάκια της παλιάς γειτονιάς Χάγκα, με τα παραδοσιακά ξύλινα σπίτια, τα μικρά καφέ, μαγαζιά, τις μπουτίκ και την ατμόσφαιρα του 17ου αιώνα. Τέλος, θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για κρουαζιέρα, αγναντεύοντας την πόλη και το λιμάνι της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΟΥΨΑΛΑ - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Ουψάλα, γενέτειρα του Σουηδού σκηνοθέτη Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, γνωστή για το Πανεπιστήμιό της (ιδρύθηκε το 1477). Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, το Κάστρο, το Πανεπιστήμιο κ.ά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Σουηδίας, την Στοκχόλμη, με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, κτισμένη πάνω σε δεκάδες νησάκια. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και βόλτα με τον αρχηγό μας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΣΑ

Μετά το πρωινό ακολουθεί επίσκεψη στο Δημαρχείο, το Εθνικό Σύμβολο της χώρας. Εδώ λαμβάνουν χώρα σημαντικά γεγονότα, όπως η τελετή απονομής βραβείων Νόμπελ, διεθνείς συναντήσεις, επίσημες υποδοχές αρχηγών κρατών κ.ά. Συνεχίζουμε με την ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο του πολεμικού πλοίου Βάσα, που βυθίστηκε στο παρθενικό του ταξίδι το 1628 και ανασύρθηκε από τον βυθό της θάλασσας μετά από 333 χρόνια. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη Gamla Stan και θα δούμε το Ανάκτορο, το Κοινοβούλιο, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και το Μουσείο Νόμπελ, αφιερωμένο στο ομώνυμο βραβείο και τον εμπνευστή του Άλφρεντ Νόμπελ. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες, γεύμα ή καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μετάβασής μας στο αεροδρόμιο και την επιβίβασή μας στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN AIRLINES
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (3, Radisson Blu Scandinavia 4*, Κοπεγχάγη, 2, Elite Park Avenue 4*, Γκέτεμποργκ, 2, Elite Adlon 4*, Στοκχόλμη, σε standard δωμάτια)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές, βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο για το Μουσείο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
 • Εισιτήριο για την κρουαζιέρα στο Γκέτεμποργκ
 • Εισιτήριο για το Μουσείο Βάσα
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 350€
 • Φόροι πόλεων, check points
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Έξοδα πλοιαρίων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
8 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Α3 750 08:05 10:25
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - ΑΘΗΝΑ Α3 761 13:05 17:40
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
ELITE HOTEL ADLON
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
elite-hotel-adlon-stockholm
ELITE PARK AVENUE HOTEL
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΣΟΥΗΔΙΑ
elite-park-avenue-getebprg
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
radisson-blu-scandinavia-hotel