ΣΥΒΟΤΑ

ΑΠΟ 325€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 2/6 Ώρα αναχώρησης: 07:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΥΒΟΤΑ

Αναχώρηση από την Αθήνα και μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας προχωρούμε κατά μήκος των ακτών του Ιονίου, σε μια καταπληκτική διαδρομή. Άφιξη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό κοντά στην Ηγουμενίτσα. Άφιξη και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο FILAKAS HOTEL 3*. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΠΑΡΓΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα, όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοιάριο με προορισμό τους καταπράσινους Παξούς (καιρού επιτρέποντος). Το νησί έχει έκταση μόλις 25τ.χλμ., είναι κατάφυτο και οι πανέμορφες αλλά κυρίως βραχώδεις ακτές του δημιουργούν μικρές γραφικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και βότσαλα. Άφιξη στην πρωτεύουσα των Παξών, το Γάιο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και βόλτα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τις Γαλάζιες Σπηλιές. Επιστροφή με το πλοιάριο στην Πάργα, όπου θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ - ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ - ΑΜΜΟΥΔΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τις πηγές του ποταμού Αχέροντα, στο χωριό Γλυκή. Ο Αχέροντας έχει χαρακτηριστεί περιοχή ιδιαίτερου κάλλους και ανήκει στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων περιοχών (Natura 2000). Αφού απολαύσουμε το τοπίο, θα επισκεφθούμε το πιο φημισμένο Νεκρομαντείο του αρχαίου Ελληνικού κόσμου, κοντά στις όχθες της Αχερουσίας Λίμνης. Επόμενος σταθμός μας η Αμμουδιά, όπου θα πραγματοποιηθεί προαιρετική κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πρέβεζα με το ιδιαίτερο χρώμα, τα στενά σοκάκια, την παλιά πόλη και τα νεοκλασικά κτίρια. Θα περπατήσουμε στην προκυμαία, στον πεζόδρομο Σεϊτάν Παζάρ και θα θαυμάσουμε το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους (18ος αιώνας) με τον επιβλητικό πύργο του ρολογιού και τον εντυπωσιακό εσωτερικό διάκοσμο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και στη συνέχεια αναχωρούμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FILAKAS HOTEL 3*
 
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FILAKAS HOTEL 3*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia 
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Filakas Hotel 3* στα Σύβοτα 
  • Ημιδιατροφή καθημερινά 
  • Κρουαζιέρα στους Παξούς
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αρχηγός/συνοδός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Η κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
FILAKAS HOTEL
ΣΥΒΟΤΑ