ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΑΠΟ 1180€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
Scoot
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/12

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για την Σιγκαπούρη.

ΜΕΡΑ 2

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΒΟΤΑΝΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ)

Άφιξη νωρίς στη Σιγκαπούρη. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο, μία πόλη λαμπερή και κοσμοπολίτικη. Σύγχρονα εμπορικά κέντρα, μοντέρνοι γυάλινοι πύργοι, πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και οι επιβλητικοί ναοί, πανέμορφα αποικιακά αναπαλαιωμένα μέγαρα κι ένας άρτιος πολεοδομικός σχεδιασμός. Η Σιγκαπούρη αποτελεί την πολιτισμική πύλη ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση. Η σύγχρονη ασιατική Βαβέλ, όπως μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τη Σιγκαπούρη, εναλλάσσει πολλές διαφορετικές εικόνες και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη της.

Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς θα λάβετε τις βασικές πληροφορίες για το νησί και τις καθημερινές δραστηριότητες. Άφιξη στο ξενοδοχείο και άμεση τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος για πρωινό και ξεκούραση στο δωμάτιό μας.

Το μεσημέρι ξεκινάμε για την ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσουμε το αποικιακό και φυλετικό της κέντρο, βλέποντας το παλιό Κοινοβούλιο, το Victoria Memorial Hall και το Singapore Cricket Club. Θα κάνουμε στάση στο σύμβολο της πόλης, το Merlion (Λιοντορόψαρο) και τον κόλπο της Μαρίνα. Συνεχίζουμε για την ιστορική συνοικία της Chinatown, με την πλούσια πολιτιστική ιστορία. Εκεί θα επισκεφθούμε το Thian Hock Kheng, έναν από τους παλαιότερους Κινέζικους ναούς της Σιγκαπούρης. Αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα από πέτρα, πλακάκια και ξύλο, δράκους και φοίνικες, υπέροχα σκαλίσματα, γλυπτά και κίονες. Επόμενη στάση μας είναι η μικρή Ινδία, όπου θα περπατήσουμε τα δρομάκια με τα μικρά καταστήματα, γεμάτα από εξωτικά φρούτα, τοπικά λαχανικά, βότανα και μπαχάρια και γιρλάντες από ορχιδέες. Η τελευταία μας στάση είναι ο Βοτανικός κήπος, ο πρώτος τόπος παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco της Σιγκαπούρης. Θα περπατήσουμε μέσα από Εθνικό κήπο και θα μαγευτούμε από τις 60.000 και πλέον υπέροχες ορχιδέες. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ χρόνος για να κάνουμε πρώτη βόλτα με φόντο την νυχτερινή όψη της πόλης. 

ΜΕΡΑ 3

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ORCHARD ROAD & SINGAPORE BY NIGHT)

Πρωινό. Σήμερα θα περπατήσουμε την υπέροχη κεντρική λεωφόρο της Ορχιδέας για να μυηθούμε στον κόσμο των πολυκαταστημάτων, εστιατορίων και υπαίθριων αγορών. Το απόγευμα στις 18.00 θα ξεκινήσουμε για το συναρπαστικό Singapore by night. Πρώτη στάση είναι οι περίφημοι κήποι του κόλπου ή Gardens By the Bay, ένα νέο θεματικό πάρκο της πόλης σε 101 εκτάρια καταπράσινης βλάστησης στην καρδιά της Σιγκαπούρης. Απολαύστε το σόου ήχου και φωτός κάτω από τα τεράστια τεχνητά δέντρα στις 19.45. (Η παράσταση δεν πραγματοποιείται σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών). Επόμενη στάση στο SkyPark του επιβλητικού Marina Bay Sand, μία πλατφόρμα χτισμένη 200 μέτρα ψηλά στον αέρα, αψηφώντας τη βαρύτητα. Προσφέρει 360 μοιρών θέα στo φωταγωγημένο skyline της Σιγκαπούρης μέχρι και τα νησιά Riau της Ινδονησίας. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε σε πλωτό ταξί για μία 20λεπτη βόλτα στον ποταμό της πόλης μέχρι το Clarke Quay περνώντας ιστορικές γέφυρες και αποικιακά κτίρια του περασμένου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο κατά τις 22.00.

ΜΕΡΑ 4

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ LIKE A LOCAL & ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ)

Πρωινό. Το μόνο πράγμα πιο καυτό από το τροπικό κλίμα της Σιγκαπούρης είναι η τοπική κουζίνα! Σήμερα θα απολαύσουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι για να δοκιμάσουμε μερικά από τα φημισμένα εδέσματα, να περιηγηθούμε με τα τοπικά μέσα, όπως ένας ντόπιος και να γνωρίσουμε τα μυστικά της πόλης. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσουμε τον πολιτισμό μιας πόλης είναι να γίνουμε κομμάτι της και να βρεθούμε εκεί όπου κινούνται οι ντόπιοι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για την αλλαγή της χρονιάς, θα σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές με τη βοήθεια του έμπειρου συνοδού μας και του ταξιδιωτικού μας σύμβουλου.

ΜΕΡΑ 5

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (NIGHT SAFARI)

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Στις 17.30 θα ξεκινήσουμε για μια εκπληκτική εμπειρία στην καρδιά της Σιγκαπούρης, το περίφημο πρώτο νυχτερινό σαφάρι του κόσμου. Οδική μεταφορά στο θεματικό πάρκο του ζωολογικού πάρκου της πόλης. Εδώ θα περιπλανηθούμε και θα δούμε τους τρομακτικούς θηρευτές μαζί με άλλα ζώα της ζούγκλας, κάτω από το μυστηριώδες πέπλο της νύχτας. Ξεκινάμε την περιήγηση γνωρίζοντας τον οδηγό μας, ο οποίος θα μοιραστεί όλα τα ενδιαφέροντα γεγονότα που ξέρει για το σαφάρι, σε μια νυχτερινή διαδρομή γεμάτη περιπέτεια στα 40 εκτάρια της ζούγκλας. Θαυμάστε τη μυστήρια τροπική ζούγκλα που ξεδιπλώνεται στο σούρουπο της νύχτας. Το σαφάρι περιέχει τεράστια ποικιλία νυκτόβιων ζώων. Το άνετο τραμ θα μας μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια μέσω του ανατολικού και δυτικού πάρκου. Οι χώροι είναι τόσο καλά κατασκευασμένοι, που θα ξεχάσουμε ότι είμαστε στη Σιγκαπούρη και να πιστεύουμε ότι είμαστε βαθιά στην ασιατική ζούγκλα. Θα αντικρίσουμε εικόνες από τους ορεινούς λόφους των Ιμαλάϊων, τα τροπικά δάση της Νοτιοανατολικής Ασίας και τη Ινδική ήπειρο. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να δούμε την παράσταση Thumbuakar ή την 20λεπτη παράσταση νυκτόβιων ζώων (Creatures of the night show). Επιστροφή στο ξενοδοχείο κατά τις 22.30.

ΜΕΡΑ 6

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ SENTONSA ISLAND: S.E.A. AQUARIUM & UNIVERSAL STUDIOS)

Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να αφιερώσετε τη σημερινή μέρα στο νησί Σεντόσα, το μεγάλο θεματικό πάρκο της πόλης. Η εκδρομή ξεκινάει με την οδική μεταφορά μας στο θεματικό νησί. Εκεί θα επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ψάρια και θηλαστικά, με περισσότερα από 800 είδη, όπως το πελώριο σαλάχι μάντα, σφυροκέφαλο καρχαρία και πολλά ακόμη. Στη συνέχεια θα εισέλθουμε στο θεματικό πάρκο των Universal Studios της Σιγκαπούρης. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και τις επτά ζώνες του πάρκου και να βιώσετε από κοντά τη μαγεία των υπερπαραγωγών του διάσημου κινηματογραφικού στούντιο. Θα απολαύσουμε διάφορα θεάματα, αξιοθέατα και φυσικά απίστευτες διαδρομές με τρενάκια γεμάτα αδρεναλίνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο εξ’ ιδίων αργά το απόγευμα μόλις ολοκληρώσετε τις επισκέψεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά το εναέριο τελεφερίκ απ’ όπου θα απολαύσετε την πανοραμική θέα του skyline της πόλης και το λιμάνι της.

ΜΕΡΑ 7

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό. Παράδοση δωματίων στις 11.30. Ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές στα πολυκαταστήματα και τις αγορές της πόλης. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα κορυφαία μουσεία της πόλης ή να περπατήσετε πάνω από τα δέντρα μέσα από πλήθος tree top μονοπατιών στην τροπική βλάστηση της Σιγκαπούρης. Κατά τις 22.30 θα αφήσουμε τα δωμάτιά μας και θα μεταφερθούμε από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο του Τσανγκί, για να επιβιβαστούμε στην απευθείας πτήση της επιστροφής (αναχώρηση στις 03.00 τα ξημερώματα).

ΜΕΡΑ 8

ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ SCOOT
Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της scoot
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Σιγκαπούρη
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ
Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
Ξενάγηση πόλης & Βοτανικός κήπος
SINGAPORE BY NIGHT
Singapore by Night
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΑΦΑΡΙ
Νυχτερινό σαφάρι
2 ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ "SINGAPORE LIKE A LOCAL"
2 περιηγήσεις "Singapore like a local"
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση
 • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης
 • Πρωινή ξενάγηση μισής ημέρας με είσοδο στο Βοτανικό κήπο
 • Singapore by Night
 • Νυχτερινό σαφάρι της Σιγκαπούρης
 • Δύο τοπικές περιπατητικές περιηγήσεις "like a local"
 • Ενημερωτικά έντυπα
 • Τοπικοί φόροι
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων 200€
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα (20 € πληρωτέα κατά την άφιξη στη Σιγκαπούρη)
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως, Ταξιδιωτική ασφάλεια
 • Φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια των πτήσεων της Scoot
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
 • Αναχώρηση εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 12 ατόμων
 • Επιβάρυνση για συμμετοχή 10-11 ατόμων με συνοδό: + 50 € ανά επιβάτη
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 3. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ

Δεν χρειάζεται βίζα για το ταξίδι σας στην Σιγκαπούρη. Θα πρέπει ωστόσο το διαβατήριο σας να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα άφιξης στη χώρα. Όσοι ταξιδιώτες δεν είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας που επιθυμούν να επισκεφθούν για να πληροφορηθούν για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας (εφόσον αυτή απαιτείται).

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SCOOT
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ TR 713 10:55 03:30
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΑΘΗΝΑ TR 712 03:00 09:25