ΣΕΡΡΕΣ

ΑΠΟ 242€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/2 Ώρα αναχώρησης: 07:15
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΕΡΡΕΣ

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στις Σέρρες. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Siris Hotel 4* στον Λευκώνα. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 2

ΜΠΑΝΣΚΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τον Προμαχώνα, διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε για μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Βουλγαρίας, το Μπάνσκο. Βρίσκεται στους πρόποδες του Όρους Πίριν, 100χλμ. από τα σύνορα και σε υψόμετρο 925μ. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά θέρετρα της Βουλγαρίας και έχει τη μεγαλύτερη περίοδο χιονιού. Ανάβαση στο βουνό Πίριν για καφέ στο σαλέ και όσοι επιθυμούν να κάνουν σκι. Όσοι δεν ακολουθήσουν μπορούν να περάσουν το χρόνο τους στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ

Πρωινό και επίσκεψη στην ιστορική γραμμή Οχυρών Μεταξά - Ιστίμπεη. Θα ξεναγηθούμε στο Στρατιωτικό Μουσείο και σε τμήματα του μεγαλύτερου οχυρωματικού συγκροτήματος κατά μήκος των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Συνεχίζουμε προς τη Λίμνη Κερκίνη, έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης, με είδη σπάνιας χλωρίδας και πανίδας. Ενημέρωση από την ειδική ομάδα και χρόνος για γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Για όσους επιθυμούν, βαρκάδα (προαιρετικά) κοντά στις όχθες της λίμνης. Τελευταίος σταθμός μας είναι τα Άνω Πορόια, ένα κατάφυτο γραφικό χωριό με τρεχούμενα νερά, όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχωρούμε για το σπήλαιο Αλιστράτης, ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα της χώρας μας. Το θέαμα είναι σπάνιο, καθώς το σπήλαιο είναι γεμάτο με σταλακτίτες και σταλαγμίτες έως 15μ., αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SIRIS HOTEL 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SIRIS HOTEL 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Siris Hotel 4* στο Λευκώνα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου για την επίσκεψη στη Βουλγαρία.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
SIRIS HOTEL
ΛΕΥΚΩΝΑΣ
1new