ΣΕΡΡΕΣ - ΜΠΑΝΣΚΟ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

ΑΠΟ 205€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/2 (Καθαρά Δευτέρα)
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΕΡΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 07:00
Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στις Σέρρες. Πρόκειται για μια σύγχρονη πόλη, με πληθώρα ανέσεων και μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, κυρίως για την υπέροχη φύση που την περιβάλλει, αλλά και για τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από αυτήν. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Siris Hotel 4* στον Λευκώνα. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ

Πρωινό και επίσκεψη στην ιστορική γραμμή Οχυρών Μεταξά-Ιστίμπεη, ακολουθώντας τη διαδρομή προς τον Προμαχώνα-Ρούπελ. Θα ξεναγηθούμε στο Στρατιωτικό Μουσείο και σε τμήματα των Οχυρών. Συνεχίζουμε για τη Λίμνη Κερκίνη, που δημιουργήθηκε από φράγμα στον ποταμό Στρυμόνα. Χρόνος για περίπατο και προαιρετική βαρκάδα, αλλά και φαγητό. Το απόγευμα θα πιούμε καφέ στα Άνω Πορόια αγναντεύοντας την κοιλάδα και τη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΜΠΑΝΣΚΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τον Προμαχώνα, διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε για μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Βουλγαρίας, το Μπάνσκο. Βρίσκεται στους πρόποδες τους Όρους Πίριν, 100χλμ. από τα σύνορα και σε υψόμετρο 925μ. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά θέρετρα της Βουλγαρίας και έχει τη μεγαλύτερη περίοδο χιονιού. Ανάβαση στο βουνό Πίριν για καφέ στο σαλέ και όσοι επιθυμούν να κάνουν σκι. (Όσοι δεν ακολουθήσουν μπορούν να περάσουν το χρόνο τους στην πόλη.) Επιστροφή στις Σέρρες και στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στο ναό του πολιούχου Αγ. Δημητρίου, χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SIRIS HOTEL 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SIRIS HOTEL 4*
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia 
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Siris Hotel 4* στον Λευκώνα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου για την επίσκεψη στη Βουλγαρία.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
SIRIS HOTEL
ΛΕΥΚΩΝΑΣ
1new