ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ

ΑΠΟ 2229€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φανταστείτε τροπικά δάση, θερμές πηγές, ηφαίστειο, καταρράκτες, τροπικές παραλίες, κοράλλια και πολυτελή eco-lodge. H Σάντα Λουτσία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από τα νησιά Windward, ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις: Bρετανικοί νόμοι και τρόποι συμπεριφοράς και οδήγησης, αλλά γαλλικά τοπωνύμια, κουζίνα και γλώσσα! Αν και η επίσημη γλώσσα είναι τα αγγλικά, όλοι μιλούν πατουά, μια κρεολή διάλεκτο με γαλλικές ρίζες.
Αν το Παρίσι αποκαλείται η Πόλη του Έρωτα, τότε η St. Lucia είναι σίγουρα το νησί. «Η ωραία Ελένη των Δυτικών Ινδιών» ήταν η αιτία για μάχες επί δύο αιώνες μεταξύ των Γάλλων και των ‘Αγγλων και άλλαξε χέρια δεκατέσσερις φορές.
Σήμερα, με την πλούσια και ρομαντική ιστορία της, τη φυσική ομορφιά και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, είναι η ακαταμάχητη επιλογή για μήνα του μέλιτος. Υπάρχουν πολλά να δεις: Τις κορυφές των Pitons (διάσημα δίδυμα ηφαίστεια) και τον αρχαίο κρατήρα. Τους ψαράδες στις ακτές της Anse La Raye, τους Βοτανικούς Κήπους, όπου η Ιωσηφίνα του Ναπολέοντα έκανε τα μπάνια της στα ιαματικά νερά, και τους καταρράχτες Diamond. Φυσικά, πάντα και παντού, οι άνθρωποι αντανακλούν τη φυσική ομορφιά του τόπου - φιλικοί, φιλόξενοι, ευγενικοί και καλλιεργημένοι.

ΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΑΝΟΙΞΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΠΑΡΕΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας ξενοδοχεία και στείλτε μας τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος.

SANDALS GRANDE ST LUCIAN
ΑΠΟ 2229€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
SANDALS REGENCY LA TOC
ΑΠΟ 1983€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
SANDALS HALCYON BEACH
ΑΠΟ 2229€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Επιλέξτε ξενοδοχεία απο τη παραπάνω λίστα.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ