ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ

ΑΠΟ 895€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ίσως η ωραιότερη παραλιακή περιοχή της Δομινικανής Δημοκρατίας. Στην ανατολική άκρη της χώρας και του νησιού, 56 ατέλειωτα χιλιόμετρα ακτής σαν από ζάχαρη, μια λευκή μακρόστενη λωρίδα που από τη μία είναι κατάστικτη από πανύψηλους κοκοφοίνικες και από την άλλη γαλαζοπράσινα νερά που αφρίζουν στα κυματάκια.

Θεωρείται από τους πιο προσιτούς οικονομικά προορισμούς της Καραϊβικής και συνάμα από τους πλέον φιλικούς, λόγω του ισπανικού ταμπεραμέντου των Δομινικανών.

Στις ειδυλλιακές παραλίες της Πούντα Κάνα τα πλήθη τουριστών που διαμένουν σε παρακείμενα ξενοδοχεία απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους σε ξαπλώστρες ή επιδίδονται σε θαλάσσια σπορ, θεαματικά όπως το σκι, το σερφ, οι καταδύσεις, το τζετ σκι, ή και λιγότερο ριψοκίνδυνα. Άλλες δραστηριότητες που προσφέρονται και αφορούν την ενδοχώρα είναι βόλτες με 4x4, εκδρομές διαμέσου της ζούγκλας, σύντομες βουτιές σε ερημικές παραλίες, γεύματα σε σπίτια Δομινικανών κ.ά.

Τον τελευταίο καιρό γίνονται προσπάθειες προσέλκυσης «ακριβότερου» τουρισμού, με την ανέγερση πολυτελών συγκροτημάτων και γηπέδων γκολφ.

ΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΑΝΟΙΞΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΠΑΡΕΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας ξενοδοχεία και στείλτε μας τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος.

DREAMS PALM BEACH
ΑΠΟ 1055€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
NOW LORIMAR BEACH RESORT
ΑΠΟ 1035€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
SUNSCAPE BAVARO BEACH
ΑΠΟ 895€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Επιλέξτε ξενοδοχεία απο τη παραπάνω λίστα.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ