ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΑΠΟ 239€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4 - Ώρα αναχώρησης 08:15
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΔΡΕΠΑΝΟ - ΝΑΥΠΛΙΟ

Ώρα αναχώρησης: 08:15
Αναχώρηση από Αθήνα και μέσω Λουτρών Ωραίας Ελένης - Παλαιάς Επιδαύρου φθάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Επιδαύρου, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο και το Αρχαίο Θέατρο. Συνεχίζουμε για το Ναύπλιο, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel 4* στο Δρέπανο. Το βράδυ μεταφορά στο Ναύπλιο για την παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Βυτίνα, σε υψόμετρο 1033μ. στο Μαίναλο και μέσα στα έλατα. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τη Δημητσάνα με την επιβλητική θέα, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα, αν είναι ανοικτό, να επισκεφθούμε το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παραδοσιακή Στεμνίτσα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά για την Ανάσταση- Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου, όπου προσφέρονται ουζάκι με μεζεδάκι. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με λιχουδιές, μουσική, χορό και τραγούδι. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο ιστορικό Ναύπλιο για βόλτα στο μοναδικό σύμπλεγμα από Φραγκικά, Ενετικά και Τουρκικά κτίρια του κέντρου. Θα θαυμάσουμε το αναστηλωμένο κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, το κτίριο που στεγάζει το Αρχαιολογικό Μουσείο, την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ - ΚΟΣΜΑΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Λεωνίδιο. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε βόλτα στις παραδοσιακές γειτονιές του. Συνεχίζουμε για ένα από τα ομορφότερα και τα πλέον γνωστά μοναστήρια της Αρκαδίας, τη Μονή Ελώνης, που είναι χτισμένη με τέτοιον τρόπο σε κάθετο βράχο ώστε δίνει στον επισκέπτη την εντύπωση ότι αιωρείται. Επόμενος σταθμός ο Κοσμάς, παραδοσιακός οικισμός σε υψόμετρο 1127μ. στις πλαγιές του Πάρνωνα. Χρόνος για γεύμα στην πλατεία του χωριού με τα ταβερνάκια. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel 4* στο Δρέπανο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αναστάσιμο δείπνο μετά την Ανάσταση με μαγειρίτσα, αρνί, κόκκινα αυγά & μουσική από Dj
  • Πασχαλινό γεύμα με μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
  • 1/2 κρασί ή μπίρα ή αναψυκτικό ανά άτομο κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
THE GROVE SEASIDE HOTEL
ΔΡΕΠΑΝΟ