ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
ΣΥΝΟΨΗ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΔΡΕΠΑΝΟ - ΝΑΥΠΛΙΟ
Αναχώρηση από την Αθήνα και μέσω Λουτρών Ωραίας Ελένης - Παλαιάς Επιδαύρου φτάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Επιδαύρου, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο και το Αρχαίο Θέατρο. Συνεχίζουμε για το Ναύπλιο, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο THE GROVE SEASIDE HOTEL 4* στο Δρέπανο. Το βράδυ μεταφορά στο Ναύπλιο για την παρακολούθηση της Περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Βυτίνα, σε υψόμετρο 1033μ. στο Μαίναλο και μέσα στα έλατα. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τη Δημητσάνα με την επιβλητική θέα, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης (εφόσον είναι ανοιχτό). Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παραδοσιακή Στεμνίτσα, όπου θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του χωριού και θα δούμε το ηρώο των αγωνιστών του ’21. Συνεχίζουμε για το πρότυπο κέντρο γεύσεων και σπιτικής μαγειρικής «Αρκαδιανή», στο χωριό Ψάρι (γεύμα προαιρετικά). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση και ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου, όπου προσφέρονται ούζο με μεζέδες. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με λιχουδιές, μουσική, χορό και τραγούδι. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο Ναύπλιο για βόλτα στο μοναδικό σύμπλεγμα από Φραγκικά, Ενετικά και Τουρκικά κτίρια του κέντρου. Θα θαυμάσουμε το αναστηλωμένο κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, όπου στεγάζεται το Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Άγιος Σπυρίδωνας κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ - ΠΛΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Λεωνίδιο. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε βόλτα στις παραδοσιακές γειτονιές του. Συνεχίζουμε για ένα από τα ομορφότερα και τα πλέον γνωστά μοναστήρια της Αρκαδίας, τη Μονή Ελώνης, που είναι χτισμένη με τέτοιον τρόπο σε κάθετο βράχο ώστε δίνει στον επισκέπτη την εντύπωση ότι αιωρείται. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Πλάκα Λεωνιδίου, μια παραθαλάσσια περιοχή με ψαροταβέρνες όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
- Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
- Διαμονή στο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel 4* στο Δρέπανο
- Ημιδιατροφή καθημερινά
- Αναστάσιμο δείπνο μετά την Ανάσταση με μαγειρίτσα, αρνί, κόκκινα αυγά & μουσική
- Πασχαλινό γεύμα με οβελία με μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
- Λαμπάδα για την Ανάσταση
- Αρχηγός/συνοδός
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους
χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.