ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΑΠΟ 199€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4 - Ώρα αναχώρησης: 08:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Ώρα αναχώρησης: 08:30
Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Φτάνουμε στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο, με το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Συνεχίζουμε με τον παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων. Άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο Lecadin Hotel 2*. Μεταφορά στην εκκλησία για τον Επιτάφιο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ

Πρωινό & αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας. Χρόνος περιήγηση στους χώρους της μονής. Συνεχίζουμε για το Μικρό Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος. Απέναντι είναι το Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες του Όρους Χελιδόνα. Επίσκεψη στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο (αν είναι ανοιχτό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΑΝΑΤ. & ΔΥΤ. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ - ΜΟΝΗ ΤΑΤΑΡΝΑΣ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με ουζάκι και μεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για τα γραφικά χωριά Ανατολική και Δυτική Φραγκίστα. Επίσκεψη στη Μονή Τατάρνας με τις σπάνιες αγιογραφίες. Από μακριά θα αγναντέψουμε τη Λίμνη Κρεμαστών, τη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της χώρας μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ - ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στη Μονή Αγάθωνος, όπου θα δούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με τον Βοτανικό κήπο και τα εκθέματα από τον Εθνικό Δρυμό της Οίτης. Συνεχίζουμε για τη Λουτρόπολη Υπάτης, για καφέ και περίπατο στο υπέροχο πάρκο. Θα καταλήξουμε στο καταπράσινο χωριό του Γοργοποτάμου, με την ιστορική γέφυρα και τα πολλά ταβερνάκια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia 
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Lecadin Hotel 2* στο Καρπενήσι
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα - γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
LECADIN HOTEL
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
lecadin-hotel-03