ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

ΑΠΟ 299€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/4 Ώρα αναχώρησης: 08:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ - ΡΙΟ

Αναχώρηση από την Αθήνα και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο ονειρικό τοπίο της λίμνης Δόξας, στην καρδιά της Αρχαίας Φενεού. Σημείο αναφοράς, στο κέντρο της λίμνης, το πολυφωτογραφημένο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου, προσβάσιμο μέσω μιας στενής λωρίδας γης. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στη Μονή του Αγίου Γεωργίου, που λειτούργησε ως μυστικό αρχηγείο κατά την Επανάσταση του 1821. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο, παραγωγής των μοναχών. Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Άφιξη στο ξενοδοχείο Porto Rio Hotel 4* στο Ρίο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί νηστίσιμο δείπνο με απεριόριστα ποτά και στη συνέχεια μεταφορά για την Περιφορά του Επιταφίου.

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΜΟΝΗ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ - ΑΙΓΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιάλειας. Από απόσταση θα δούμε το ασκητήριο του Οσίου Λεοντίου στον απόκρημνο βράχο όπου τον 15ο αιώνα ο Όσιος ίδρυσε το «Παλαιομονάστηρο». Στη σημερινή Μονή του 1775, θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε τον πνευματικό θησαυρό της Μονής, τα Άχραντα Πάθη του Χριστού και θα δούμε το κρυφό σχολειό που λειτουργούσε στα χρόνια της τουρκοκρατίας. Συνεχίζουμε για το Αίγιο, όπου θα ξεναγηθούμε από τοπικό ξεναγό. Ο περίπατός μας θα αρχίσει από τα Ψηλά Αλώνια με την πανοραμική θέα και το όμορφο πάρκο, θα συνεχίσουμε προς τον Καθεδρικό Ναό της Φανερωμένης και θα καταλήξουμε στο αρχοντικό των Παναγιωτόπουλων, ένα από τα σπουδαιότερα δείγματα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε τη περιήγηση μας στην αγορά, στα Παλαιά Σφαγεία όπου λειτουργεί ο νέος πολυχώρος πληροφόρησης και δραστηριοτήτων του Δήμου. Έπειτα θα μεταβούμε σε παραλιακή ταβέρνα για γεύμα και αναχώρηση για τον υδροβιότοπο της Αλυκής, τη μικρή παράκτια λιμνοθάλασσα. Τελευταίος σταθμός μας, η ανακαινισμένη εκκλησία της Τρυπητής με την προνομιακή ομορφιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση και ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη Λαμπριάτικη ατμόσφαιρα και τους χώρους του ξενοδοχείου. Κατά το ψήσιμο του οβελία προσφέρονται μεζέδες, ούζο με συνοδεία μουσικής. Ακολουθεί Πασχαλινό μπουφέ με απεριόριστα ποτά, παραδοσιακές γεύσεις και γλέντι με ορχήστρα! Νωρίς το απόγευμα θα μεταβούμε στην Πάτρα στον Άγιο Ανδρέα για τον Εσπερινό της Αγάπης και ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ - ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΑΘΗΝΑ

Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για το Διακοφτό, όπου θα επιβιβαστούμε στον Οδοντωτό για να απολαύσουμε την καταπληκτική διαδρομή μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού. Άφιξη στην ιστορική πόλη των Καλαβρύτων με τη μοναδική φυσική ομορφιά και τα πέτρινα κτίρια. Θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας, τόπος έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, όπου θα θαυμάσουμε το λάβαρο της ορκωμοσίας των αγωνιστών του 1821, τη πρώτη σημαία του Ελληνικού Έθνους. Επιστροφή στην πόλη, χρόνος για γεύμα και αγορές στα τοπικά καταστήματα. Το απόγευμα πορεία επιστροφής για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO RIO 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO RIO 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ DJ
με απεριόριστα ποτά
*στη θέση της ημιδιατροφής
ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ DJ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
με απεριόριστα ποτά
*επιπλέον γεύμα
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ
ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν
 • Διαμονή στο Porto Rio Hotel 4*, στο Ρίο 
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Αναστάσιμο δείπνο με Dj μετά την Ανάσταση στη θέση της ημιδιατροφής
 • Προμεσημβρινός μπουφές με μεζέδες κατά τη διάρκεια του ψησίματος την Κυριακή του Πάσχα
 • Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική
 • Επιπλέον δείπνο τη Κυριακή του Πάσχα
 • Κρασί, βαρελίσια μπίρα και αναψυκτικά στα γεύματα
 • Εισιτήριο για τον Οδοντωτό
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
PORTO RIO HOTEL
ΡΙΟ
πισίνα στο ξενοδοχείο Porto Rio Hotel στο Ρίο