ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

ΑΠΟ 249€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ

Αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους με προορισμό την Τήνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TINOS BEACH 4* στα Κιόνια.Ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος έως το βράδυ που θα μεταφερθούμε στην εκκλησία για την ακολουθία του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα δούμε τις φυσικές ομορφιές, την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική των σπιτιών με τους γραφικούς περιστεριώνες, το αρχοντικό χωριό του Χαλεπά, τον Πύργο, το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, τον Βόλακα και την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ θα πάρουμε τη λαμπάδα μας και γεμάτοι κατάνυξη θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αναστάσεως. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο και απολαμβάνουμε το Αναστάσιμο δείπνο μας, όπου θα «πρωταγωνιστεί» η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα!

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, απολαμβάνοντας το μεζεδάκι μας με ουζάκι στον κήπο και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Όταν οι λιχουδιές ετοιμαστούν θα πραγματοποιηθεί το γιορτινό Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και διασκέδαση, ώστε να τηρήσουμε τις παραδόσεις! Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Η Τήνος, εκτός από το θρησκευτικό στοιχείο και την κατανυκτική ατμόσφαιρα, που αποτελεί τον κυριότερο πόλο έλξης επισκεπτών, έχει πολλά ακόμα να προσφέρει χαρίζοντας τη γοητεία της. Πρώτα απ’ όλα τη θερμή φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι κάτοικοί της και το πανέμορφο τοπίο. Έπειτα, οι χρυσαφένιες αμμουδιές σε καταπληκτικές παραλίες όπως τα Κιόνια και ο Άγιος Σώστης, το επιβλητικό τοπίο που ξυπνά τους θρύλους του παρελθόντος σε χωριά όπως ο Βόλακας και το Εξώμβουργο, οι γραφικοί οικισμοί με τις καμάρες, τα πλακόστρωτα, τα παραδοσιακά σπίτια με τους περιστεριώνες, τα ταβερνάκια με τις πεντανόστιμες νησιώτικες λιχουδιές και τα προϊόντα της τοπικής φύσης. Όλα αυτά και πολλά ακόμα, θα κάνουν την Τήνο να σας μείνει αξέχαστη.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τη Ραφήνα. Επιστροφή στην Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα - Τήνος - Ραφήνα σε οικονομική θέση
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Tinos Beach 4* στα Κιόνια
  • Μεταφορά από και προς το λιμάνι της Ραφήνας
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Γύρος του νησιού Μεταφορές από/προς το ξενοδοχείο κατά την άφιξη και αναχώρηση
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο φόρος διαμονής.

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ:
17/4 ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ «SUPERFERRY» 07:50 - 11:35
20/4 ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ «SUPERFERRY» 14:35 - 18:30

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
TINOS BEACH
ΚΙΟΝΙΑ