ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΑΠΟ 479€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16/4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΕΜΠΤΗ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΧΑΝΙΑ

Πρωινός απόπλους από Πειραιά για Χανιά. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο Akali Hotel 4*. Το βράδυ περιήγηση στην παλιά πόλη των Χανίων και στο καταπληκτικό Ενετικό λιμάνι. Προαιρετική παρακολούθηση της λειτουργίας των Αχράντων Παθών στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΝΕΑ ΠΟΛΗ - ΑΚΡΩΤΗΡΙ - ΟΜΑΛΟΣ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΑΜΑΡΙΑΣ

Μετά το πρωινό περιήγηση στην πόλη. Μεταξύ άλλων θα δούμε το σπίτι του Ελ. Βενιζέλου, το Ανάκτορο του Πρίγκιπα Γεωργίου, ενώ στο Ακρωτήρι θα επισκεφθούμε τους τάφους των Βενιζέλων. Συνεχίζουμε για το οροπέδιο του Ομαλού, σε υψόμετρο 1.050μ., και θα φθάσουμε μέχρι το Ξυλόσκαλο, είσοδο του Φαραγγιού Σαμαριάς. Παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Παρακολούθηση του Επιταφίου στο μοναστήρι Χρυσοπηγής.

 

ΜΕΡΑ 3

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΡΚΑΔΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αναχώρηση από Χανιά, αφού προηγουμένως επισκεφθούμε την ξακουστή κεντρική αγορά. Πρώτη στάση στη Λίμνη Κουρνά. Συνεχίζουμε για Ρέθυμνο. Άφιξη στο ιστορικό κέντρο και επίσκεψη στην ιστορική Μονή Αρκαδίου. Αργά το απόγευμα άφιξη στο Ηράκλειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis 5*. Το βράδυ Αναστάσιμη λειτουργία. Αναστάσιμο δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΤΑΦΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ - ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Αργότερα το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον Τάφο του Καζαντζάκη και στη συνέχεια το ενυδρείο, τον «Θαλασσόκοσμο» της Μεσογείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 5

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΕΛΟΥΝΤΑ - ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Πρώτη στάση για επίσκεψη στον Αγ. Γεώργιο στο Σεληνάρι. Συνεχίζουμε με την Ελούντα. Στάση για καφέ ή προαιρετική επίσκεψη στην Σπιναλόγκα. Ακολουθεί γνωριμία με τον Άγιο Νικόλαο. Τελευταίος σταθμός η Ιεράπετρα. Παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 6

ΤΡΙΤΗ: ΚΝΩΣΟΣ - ΦΑΙΣΤΟΣ - ΓΟΡΤΥΝΑ - ΜΑΤΑΛΑ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΛΟΙΟ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο περίφημο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης. Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Αργότερα, από τη Γόρτυνα θα πάμε στη Φαιστό και στα Μάταλα. Γεύμα στην παραλία. Μεταφορά στο λιμάνι. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

ΜΕΡΑ 7

ΤΕΤΑΡΤΗ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν 
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Χανιά σε οικονομική θέση
  • και Ηράκλειο - Πειραιάς σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
  • Διαμονή 2 νύχτες στο ξενοδοχείο Akali Hotel 4* στα Χανιά
  • και 3 νύχτες στο Aquila Atlantis 5* στο Ηράκλειο
  • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία καθημερινά
  • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδ/φής
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Το εισιτήριο για την Σπιναλόγκα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ:
16/4 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ «BLUE GALAXY» 12:00-20:00
21/4 ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ «KNOSSOS PALACE» 21:00-06:30

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
AKALI HOTEL
ΧΑΝΙΑ
AQUILA ATLANTIS
ΗΡΑΚΛΕΙΟ