ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΠΟ 309€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ή 05 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 5ΗΜΕΡΗΣ 16/4 - Ώρα αναχώρησης 07:00
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 4ΗΜΕΡΗΣ 17/4 - Ώρα αναχώρησης 05:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΕΜΠΤΗ: ΑΘΗΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωινή αναχώρηση για Ρίο-Αντίρριο, πέρασμα από τη γέφυρα και συνέχεια για Ηγουμενίτσα με ενδιάμεσες στάσεις. Επιβίβαση στο πλοίο για Κέρκυρα και άφιξη στο ξενοδοχείο της επιλογής σας: Grecotel Eva Palace 5* ή Rodostamo Hotel 5* στο Κομμένο ή στο Magna Graecia 4* στη Δασσιά. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Ξεκινάμε με το βόρειο τμήμα. Επίσκεψη στο εργαστήρι παρασκευής του τοπικού γλυκού κουμ κουάτ. Συνεχίζουμε για την Παλαιοκαστρίτσα, έναν επίγειο «παράδεισο» με έξι γραφικούς όρμους. Ψηλά στο βράχο προβάλλει η Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή φθάνουμε στην Κασσιόπη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο γραφικό λιμανάκι για να απολαύσουμε το γεύμα μας σε κάποιο από τα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και μεταφορά στην πόλη για την παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην Σπιανάδα. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 3

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΝΑΤΙΩΝ - ΑΧΙΛΛΕΙΟ - ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τη θεία λειτουργία στον Άγιο Σπυρίδωνα. Η κορυφαία στιγμή έρχεται γύρω στις 11:00, οπότε λαμβάνει χώρα το έθιμο του σπασίματος των κανατιών! Από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Αχίλλειο, θερινή κατοικία της πριγκίπισσας Σίσσυς. Μετάβαση στις Μπενίτσες, στα νότια του νησιού, για να θαυμάσουμε το Μουσείο Θαλάσσης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση και Αναστάσιμο δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΚΑΝΟΝΙ - ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε το ψήσιμο του οβελία, τις ανέσεις, τις εκδηλώσεις του ξενοδοχείου, τον μπουφέ και το Πασχαλινό γεύμα, με παραδοσιακή μουσική και χορούς. Το απόγευμα αναχώρηση για το Κανόνι και το Ποντικονήσι, μια μικρή βραχονησίδα της Κέρκυρας με ιδιαίτερο σχήμα, που μάλλον δικαιολογεί το όνομά της. Επίσκεψη στη Μονή Βλαχερνών και θα καταλήξουμε στην Πλατεία Σπιανάδα, στο κέντρο της πόλης. Χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 5

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι, όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και πορεία επιστροφής στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κέρκυρα - Επιτάφιος στη Σπιανάδα
Μ. Σάββατο: Σπάσιμο κανατιών - Αχίλλειο - Κανόνι - Ποντικονήσι - Ανάσταση
Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Παλαιοκαστρίτσα
Δευτέρα Πάσχα: Κέρκυρα - Αθήνα

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
 • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  Rodostamo Hotel & Spa 5* ή Grecotel Eva Palace 5* στο Κομμένο ή Magna Graecia 4* στη Δασσιά
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Αναστάσιμο δείπνο στη θέση της ημιδιατροφής
 • Πασχαλινό γεύμα συνοδεία ζωντανής μουσικής την Κυριακή του Πάσχα στη θέση της ημιδιατροφής 
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
RODOSTAMO HOTEL & SPA
ΚΟΜΜΕΝΟ
GRECOTEL EVA PALACE
ΚΟΜΜΕΝΟ
MAGNA GRAECIA CORFU
ΔΑΣΣΙΑ