ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΑΠΟ 295€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ή 05 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΣΚΑΛΑ

Αναχώρηση το πρωί, μετάβαση στο λιμάνι της Κυλλήνης με ενδιάμεσες στάσεις. Επιβίβαση στο πλοίο για τον Πόρο Κεφαλονιάς. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Kefalonia Grand Hotel 4* ή Hotel Ionian Plaza 3* στο Αργοστόλι. Μεταφορά στην εκκλησία για την περιφορά του Επιταφίου.

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, προστάτη της Κεφαλονιάς. Μέσα από φύση ονειρική θα φθάσουμε στο Σπήλαιο της Δρογκαράτης. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης, άλλοτε ιερό σπήλαιο του Πανός και της νύμφης Μέλισσας- Μελισσάνης. Επόμενη στάση στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για προαιρετικό φαγητό. Περνώντας από τη μοναδική παραλία του Μύρτου θα σταματήσουμε να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε. Τελευταίος προορισμός το παραθαλάσσιο Φισκάρδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση, σε ένα πανέμορφο γραφικό εκκλησάκι. Αναστάσιμο δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.
ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΛΗΞΟΥΡΙ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προαιρετικά θα παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το όμορφο Ληξούρι και θα απολαύσουμε το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα θα μεταβούμε σε μοναστήρι για τη Λειτουργία της Αγάπης και θα συνεχίσουμε για το όμορφο Αργοστόλι, όπου θα περπατήσουμε στο λιθόστρωτο με τα καταστήματα, την πλατεία της Καμπάνας και τη γέφυρα Δεβοσέτου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΙΘΑΚΗ

(Δεν περιλαμβάνεται στο 4ήμερο πρόγραμμα)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη γειτονική Ιθάκη. Από το λιμάνι της Σάμης θα περάσουμε στον Πισαετό. Ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα θα επισκεφθούμε τους όμορφους οικισμούς Σταυρό, Φρίκες και την πρωτεύουσα Βαθύ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 5

ΤΡΙΤΗ: ΛΑΣΣΗ - ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχωρούμε για επίσκεψη στο χωριό Κουρκουμελάτα, με το σπουδαίο Πνευματικό Κέντρο. Κάνοντας το γύρο της Λάσσης, με τις πανέμορφες παραλίες Μακρύ & Πλατύ Γιαλού και το γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες, θα καταλήξουμε το μεσημέρι στο λιμάνι του Πόρου για προαιρετικό γεύμα. Επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πούλμαν 
  • Εισιτήρια φέρι-μποτ από και προς Κεφαλονιά
  • Η εκδρομή στην Ιθάκη (στο 5ήμερο πρόγραμμα) 
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Kefalonia Grand Hotel 4* ή Hotel Ionian Plaza 3*
  • Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
  • Αναστάσιμο δείπνο σε τοπικό εστιατόριο στο Αργοστόλι
  • Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στο Ληξούρι
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
KEFALONIA GRAND HOTEL 4*
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Kefalonia Grand Hotel
HOTEL IONIAN PLAZA
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Hotel Ionian Plaza