ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΑΠΟ 229€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ή 05 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4 - Ώρα αναχώρησης 06:15
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Πρωινή αναχώρηση για Κυλλήνη και επιβίβαση στο φέρι-μποτ. Άφιξη στο νησί και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας: Strada Marina 4* μπροστά στο λιμάνι της Ζακύνθου ή στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο Zante Park 5*, στον Λαγανά. Το απόγευμα μεταφορά για την ακολουθία του Επιταφίου. Δείπνο. Το βράδυ (προαιρετικά) μπορείτε να παρακολουθήσετε την περιφορά του Επιταφίου της Μητρόπολης, που βγαίνει στις 4 το πρωί, και να περιπλανηθείτε στους δρόμους της πόλης για να γνωρίσετε το παλιό έθιμο «Μαντζιές».

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού, ξεκινώντας από την Εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Περιήγηση στο Μαχαιράδο, στη Μονή Αναφωνήτριας, στο Ναυάγιο. Στάση για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε την υπέροχη παραλία (ψηλά από την εξέδρα). Συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο χωριό του Αγίου Νικολάου, όπου θα πραγματοποιηθεί βαρκάδα (προαιρετικά) στις Γαλάζιες Σπηλιές. Τελευταίος σταθμός μας οι Αλυκές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με Ζακυνθινούς μεζέδες.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό θα ψήσουμε τον οβελία και θα ακολουθήσει το Λαμπριάτικο τραπέζι, συνοδεία παραδοσιακής μουσικής. Το απόγευμα μετάβαση στην πόλη για να παρακολουθήσετε τη Λιτανεία της Παναγίας, να περπατήσετε στο πανηγύρι και να πιείτε τον καφέ σας στα επιλεγμένα καφέ με τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ - ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ - ΜΠΟΧΑΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την προστατευόμενη περιοχή της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα Καρέτα στον Βασιλικό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Λόφο του Στράνη πάνω από την πόλη, εκεί που ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό Ύμνο και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους. Σειρά έχει το προάστιο της υψηλής κοινωνίας Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το κάστρο. Μετάβαση στην πόλη όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Διονυσίου. Επίσκεψη στις πλατείες Αγίου Μάρκου και Δ. Σολωμού, στο Εμπορικό Κέντρο του Αλεξ. Ρώμα και την παραλιακή λεωφόρο Στράτα Μαρίνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 5

ΤΡΙΤΗ: ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο και στο Μουσείο Σολωμού. Νωρίς το απόγευμα πέρασμα στην Κυλλήνη. Eπιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος
Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού
Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - πόλη
Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη - Κυλλήνη - Αθήνα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές πούλμαν της Panolympia
  • Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Κυλλήνη
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Strada Marina Hotel 4* στο λιμάνι της Ζακύνθου ή στο Zante Park 5* στον Λαγανά
  • Αν επιλέξετε διαμονή στο Strada Marina: Περιλαμβάνεται ημιδιατροφή καθημερινά, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής με συνοδεία ζωντανής μουσικής
  • Αν επιλέξετε διαμονή στο Zante Park: Περιλαμβάνεται Ημιδιατροφή καθημερινά, Αναστάσιμο δείπνο στη θέση της ημιδιατροφής, Πασχαλινό γεύμα και προμεσημβρινός μπουφές με ούζο και μεζέδες την Κυριακή του Πάσχα και επι-πλέον δώρο το δείπνο την Κυριακή του Πάσχα. Περιλαμβάνονται επίσης όλα τα αναψυκτι-κά, βαρελίσια μπίρα και κρασί κατά τη διάρκεια των γευμάτων καθώς και παροχές All Inclusive 18:00-23:00 καθημερινά.
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα . Επίσκεψη στις Γαλάζιες Σπηλιές με το καραβάκι. O ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
STRADA MARINA HOTEL
ΠΟΛΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ZANTE PARK RESORT & SPA
ΛΑΓΑΝΑΣ