ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

ΑΠΟ 289€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΡΟΣ

Συγκέντρωση το πρωί στο Λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Σύρο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Dolphin Bay 4* στον Γαλησσά ή NISAKI Hotel 3* στο κέντρο της πόλης. Μεταφορά στον Επιτάφιο στην Ερμούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΣΥΡΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΞΕΝΑΓΟ) - ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση μαζί με τον τοπικό ξεναγό μας για τον Μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου, όπου θα επισκεφθούμε τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, το Μοναστήρι των Καπουτσίνων, το Μοναστήρι των Ιησουϊτών, την Πιάτσα, τα λαογραφικά μουσεία και μετά, μέσα από τα στενά δρομάκια, θα φθάσουμε στο «κάτω τέρμα», όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για να μας μεταφέρει στην Ερμούπολη. Εκεί θα επισκεφθούμε πεζή τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, τη συνοικία Βαπόρια, τη «μικρή Βενετία» και το μνημείο του Άταφου Αγωνιστή. Προαιρετική επίσκεψη στο πρώτο θέατρο-όπερα της Ελλάδας. Θα επισκεφθούμε ακόμη το Πνευματικό Κέντρο και το μουσείο με τα αντίγραφα Κυκλαδικής Τέχνης, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Γυμνάσιο της Νέας Ελλάδας, το Δημαρχείο στην Πλατεία Μιαούλη και τον Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου με την αυθεντική εικόνα του El Greco. Αμέσως μετά επιβίβαση στο πούλμαν για να πραγματοποιήσουμε το γύρο της Σύρου. Περιλαμβάνει όλο το νότιο τμήμα του νησιού με τις θαυμάσιες παραλίες, όπως Αζόλιμνος, Βάρη, Μεγάλος Γιαλός, Ποσειδωνία, Φοίνικας, Γαλησσάς και Κίνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ Ανάσταση στην περιοχή διαμονής - Αναστάσιμο δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να ψήσουμε τον οβελία, με ουζάκι και μεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα συνοδεία τοπικής ορχήστρας (για όσους διαμένουν στο Dolphin Bay). Όσοι επιλέξουν να διαμείνουν στο κέντρο του νησιού θα έχουν Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Απόγευμα και βράδυ ελεύθερο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΣΥΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σύρος - Πειραιάς
  • σε οικονομική θέση
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται
  • Διαμονή στα ξενοδοχεία Nisaki Hotel 3* στην Ερμούπολη ή στο Dolphin Bay 4* στον Γαλησσά
  • Ημιδιατροφή με Αναστάσιμο δείπνο, προμεσημβρινό μπουφέ και Πασχαλινό γεύμα με μουσική από τοπική ορχήστρα καθώς και αναψυκτικά, βαρελίσια μπίρα και κρασί στα γεύματα, για όσους διαμένουν στο Dolphin Bay 4*
  • Πρωινό, Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα σε τοπικά εστιατόρια για όσους διαμένουν στο Nisaki 3*
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός & Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ:
17/4 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ «BLUE STAR ΙΙ» 09:00-12:30
20/4 ΣΥΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ «BLUE STAR PAROS» 16:00-19:45

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
DOLPHIN BAY
ΓΑΛΗΣΣΑΣ
dolphin-bay-syros-aerial
NISAKI HOTEL
ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ
Nisaki Hotel