ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΠΟ 397€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
oa
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και πτήση για τη Σαντορίνη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Andromeda Villas 4*, Splendour Resort 5* ή Orizontes Hotel 4*. Ελεύθερος χρόνος και νωρίς το βράδυ μεταφορά στον Πύργο, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μοναδική περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ «SANTO WINE» - ΟΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί ημερήσια εκδρομή. Θα επισκεφθούμε τον Προφήτη Ηλία, τον παραδοσιακό οικισμό Πύργο και τον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο οινοποιείο «Santo Wine» και θα δοκιμάσουμε τα μοναδικά κρασιά του συνεταιρισμού. Το απόγευμα επίσκεψη στην Οία, όπου Θα απολαύσουμε τις βόλτες μας στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και στα καλντερίμια. Το ηλιοβασίλεμα θα μας μείνει αξέχαστο από το χαρακτηριστικό σημείο παρατήρησης αλλά και από κάθε σημείο του χωριού, αφού «βάφει» τον ουρανό σε ένα έντονο κόκκινο - πορτοκαλί χρώμα. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Για την Ανάσταση σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη Μητρόπολη των Φηρών.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ξεκούρασης και το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα με οβελία στο ξενοδοχείο για όσους διαμένουν στο Andromeda Villas 4* ή στο Splendour Resort 5*. Διανυκτέρευση.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ) - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος στην κρουαζιέρα για την Παλιά και Νέα Καμένη 11:00-14:00 με τα εκδρομικά καΐκια (προαιρετική εκδρομή). Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Σαντορίνη - Αθήνα
  • με την «Olympic Air»
  • Μία αποσκευή 23kg και μία χειραποσκευή 8kg ανά άτομο
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Andromeda Villas 4* στο Ημεροβίγλι με ημιδιατροφή ή Splendour Resort 5* στο Φηροστεφάνι με Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα ή Orizontes Hotel 4* στον Πύργο με πρωινό
  • Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο της Σαντορίνης
  • Μεταφορά από και προς τον Πύργο για την περιφορά του Επιταφίου για όσους μένουν στο Andromeda Villas και στο Splendour Resort
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόροι αεροδρομίου 65 ευρώ ανά άτομο. Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Η κρουαζιέρα στην Παλιά και Νέα Καμένη με κόστος 28 €. Ο φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.

ΑΝΑΧΩΡΗΣH 17/4
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΑΘΗΝΑ ΟΑ361 21:20 21:55
ΑΘΗΝΑ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΑ354 10:10 10:55
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΑ352 07:10 07:55
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΑΘΗΝΑ ΟΑ359 18:35 19:20
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
ANDROMEDA VILLAS
ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
Andromeda Villas
SPLENDOUR RESORT
ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ
Splendour Resort