ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΑΠΟ 325€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ή 05 ΜΕΡΕΣ
oa
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 4ΗΜΕΡΗΣ 17/4
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5ΗΜΕΡΗΣ 16/4, 17/4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΡΟΔΟΣ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Ρόδο. Άφιξη στο «νησί των Ιπποτών», επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την παλιά πόλη της Ρόδου. Εδώ θα ξεναγηθούμε και θα θαυμάσουμε σημαντικά μνημεία, όπως το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, το Νοσοκομείο των Ιπποτών, την Οδό των Ιπποτών και το Τέμενος του Σουλεϊμάν. Άφιξη στο ξενοδοχείο της επιλογής μας Mitsis Grand Hotel 5* στην πόλη της Ρόδου ή Sunshine Rhodes Hotel 4* στην Ιαλυσό. Τακτοποίηση και αργότερα μετάβαση στην εκκλησία για την περιφορά του Επιταφίου. Νηστίσιμο δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΡΟΔΟΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΜΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή μας σε ένα από τα πιο γραφικά νησιά των Δωδεκανήσων, τη Σύμη. Πρώτη στάση στον Πανορμίτη και θα αναχωρήσουμε για τη Χώρα. Με τρεις ώρες στη διάθεσή μας θα έχουμε χρόνο για να περιηγηθούμε στα πιο σημαντικά αξιοθέατα, όπως το επιβλητικό Ρολόι του 1881, το άγαλμα του μικρού ψαρά, η Μητρόπολη, το Ναυτικό Μουσείο. Θα απολαύσουμε επίσης τον καφέ μας στα παραδοσιακά καφενεία της προκυμαίας και θα γευτούμε τοπικές σπεσιαλιτέ. Επιστροφή στη Ρόδο στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε στην πόλη της Ρόδου την Αναστάσιμη ακολουθία - Αναστάσιμο δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΡΟΔΟΣ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Πασχαλινό γεύμα στο ξενοδοχείο σε πλούσιο μπουφέ. Υπόλοιπη μέρα ελεύθερη. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΡΟΔΟΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ - ΛΙΝΔΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το ανατολικό μέρος της Ρόδου, όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό ανδρικό μοναστήρι της Παναγίας Τσαμπίκας. Συνεχίζουμε για τη γραφική Λίνδο. Ανεβαίνοντας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης της Λίνδου θα δούμε τα ιπποτικά τείχη, βωμούς και βάσεις αγαλμάτων, την Ελληνιστική στοά, τον Ναό της Παρθένου Λινδίας Αθηνάς και φυσικά θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 5

ΤΡΙΤΗ: ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΑΘΗΝΑ

(δεν περιλαμβάνεται στο 4ήμερο πρόγραμμα)
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία μας ψώνια. Αναχώρηση για τη Φιλέρημο. Φτάνοντας θα θαυμάσουμε την αφιερωμένη στην Παναγία μονή και απέναντι το λιθόστρωτο δρόμο του Μαρτυρίου, με συντροφιά ένα πλήθος από παγόνια! Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την
  • «Olympic Air» από και προς Ρόδο με βαλίτσα 23kg
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Mitsis Grand Hotel 5* ή Sunshine Rhodes Hotel 4*
  • All Inclusive πρόγραμμα στη διάθεσή μας για όλες τις μέρες (περιλαμβάνονται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική)
  • Μεταφορές, περιηγήσεις με πούλμαν όπως αναφέρονται
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός & επίσημος ξεναγός για όλες τις μέρες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Η προαιρετική κρουαζιέρα στη Σύμη αξίας 20 € κατ’ άτομο. Ό,τι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό. Ο ειδικός φόρος διαμονής. Φόροι αεροδρομίων 79 € κατ’ άτομο.

ΑΘΗΝΑ - ΡΟΔΟΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΡΟΔΟΣ OA202 08:15 09:15
ΡΟΔΟΣ - ΑΘΗΝΑ OA211 18:25 19:25
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
SUNSHINE RHODES
ΙΑΛΥΣΟΣ
πισίνα στο ξενοδοχείο Sunshine Rhodes στη Ρόδο
MITSIS GRAND HOTEL
ΙΑΛΥΣΟΣ
Mitsis Grand Hotel