ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΑΠΟ 219€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4 - Ώρα αναχώρησης 07:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΔΙΑΚΟΦΤΟ - ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Ώρα αναχώρησης: 07:30
Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για Διακοφτό, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στον Οδοντωτό σιδηρόδρομο για μια καταπληκτική διαδρομή ως τα Καλάβρυτα, μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, με άφθονο πράσινο, πλατάνια, τρεχούμενα νερά και πέτρινα σπιτάκια. Άφιξη και επιβίβαση στο πούλμαν για μετάβαση στο χωριό Καστριά, όπου βρίσκεται το εντυπωσιακό Σπήλαιο Λιμνών, με συνολικό μήκος 2 χιλιόμετρα, που φιλοξενεί στο εσωτερικό του 13 λίμνες! Ελεύθερος χρόνος στα Καλάβρυτα για γεύμα και ψώνια στα παραδοσιακά καταστήματα. Άφιξη στο ξενοδοχείο Long Beach 4* στον Λόγγο Αιγίου. Τακτοποίηση και μετάβαση στην Περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΕΛΑΤΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου για την Ορεινή Ναυπακτία, όπου θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή Βαρνάκοβας, τη δεύτερη αρχαιότερη μονή της χώρας μας μετά το Μικρό Μετέωρο, με έτος ίδρυσης το 1077 μ.Χ. Επόμενη στάση στην Ελατού, σε υψόμετρο 1000μ. Συνεχίζουμε την ορεινή διαδρομή μας και φθάνουμε στην Άνω Χώρα, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα, και το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στη Ναύπακτο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μετάβαση στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΑΠΗΣ) - ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύστε το προμεσημβρινό μπουφέ με μεζεδάκια και άλλα νόστιμα εδέσματα. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα, με τον οβελία να «πρωταγωνιστεί». Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στην Εκκλησία του πολιούχου Αγίου Ανδρέα για την Τελετή της Αγάπης. Ελεύθερος χρόνος στην Πάτρα για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ - ΖΑΡΟΥΧΛΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πλούσιο πρόγευμα αναχώρηση για τη Λίμνη Τσιβλού, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 800μ., έχει έκταση 200 στρέμματα και βάθος 80μ. Μια κατολίσθηση που έγινε το 1912 και έφραξε τον αρχαίο ποταμό Κράθη ήταν η αιτία για τη δημιουργία αυτού του πανέμορφου φυσικού τοπίου, το οποίο «αγκαλιάζεται» από το πράσινο και τις πλαγιές του Χελμού. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Ζαρούχλα, για το μεσημεριανό μας γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia 
 • Διαμονή στο Long Beach 4* στον Λόγγο Αιγίου
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο μετά την Ανάσταση
 • Προμεσημβρινός μπουφές με μεζέδες κατά τη διάρκεια του ψησίματος την Κυριακή του Πάσχα
 • Πασχαλινό γεύμα με μουσική DJ 
 • Κρασί, βαρελίσια μπίρα και αναψυκτικά στα γεύματα
 • Εισιτήριο για τον Οδοντωτό
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
LONG BEACH RESORT
ΛΟΓΓΟΣ