ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΑΠΟ 335€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ή 05 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4 - Ώρα αναχώρησης: 07:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ώρα αναχώρησης: 07:00
Αναχώρηση από Αθήνα και μέσω Λαμίας - Δομοκού - Καλαμπάκας φθάνουμε στο Μέτσοβο. Ξεκινώντας από την πλατεία με τον τεράστιο πλάτανο, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και την Πινακοθήκη. Χρόνος για γνωριμία με το χωριό και αναχώρηση για τα Γιάννενα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Grand Serai 5*. Ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΚΑΛΠΑΚΙ (ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ) - ΠΑΠΙΓΚΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΚΗΠΟΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το Ανατολικό και Κεντρικό Ζαγόρι. Ο ορεινός όγκος της Πίνδου απλώνεται μπροστά μας επιβλητικός. Ξεκινάμε από το ξακουστό Καλπάκι, όπου θα επισκεφθούμε το Πολεμικό Μουσείο. Περνώντας από την Αρίστη και μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής θα φθάσουμε στο Μεγάλο Πάπιγκο. Συνεχίζουμε για το Μονοδένδρι, όπου θα δούμε από ψηλά το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια για να δείτε τα παραδοσιακά Ηπειρώτικα αρχοντικά και το βιωματικό σχολείο. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για τους Κήπους, για να θαυμάσουμε τα γεφύρια Κόκκορου και Πλακίδα (Καλογερικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΚΑΣΤΡΟ - ΝΗΣΑΚΙ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγησή μας από την παλιά πόλη και το Κάστρο. Μετάβαση στο μώλο όπου θα επιβιβασθούμε στο καραβάκι για το νησάκι της κυρα-Φροσύνης, για να δούμε το Μουσείο του Αλή Πασά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό γεύμα με μουσική και παραδοσιακό οβελία. Ελεύθερο απόγευμα.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΜΟΝΗ ΤΣΟΥΚΑΣ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό Ελληνικό, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεοδώρου Παπαγιάννη». Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στη Μονή Τσούκας, ένα από τα σπουδαιότερα προσκυνήματα της Ηπείρου. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 5

ΤΡΙΤΗ: ΔΩΔΩΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση. Μέσω Εγνατίας φθάνουμε στη Δωδώνη, με το αρχαίο θέατρο και το μαντείο. Πορεία για Αθήνα μέσω της νέας Ιονίας Οδού.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Grand Serai 5* στα Γιάννενα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Το εισιτήριο για το νησάκι Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GRAND SERAI CONGRESS & SPA
ΙΩΑΝΝΙΝΑ