ΧΑΝΙΑ

ΑΠΟ 391€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
Sky Express
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΧΑΝΙΑ

Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων - Τάφοι Βενιζέλων

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πτήση για τα Χανιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Μονής της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων, σημαντικό μοναστηριακό συγκρότημα τους τέλους της Βενετοκρατίας στην Κρήτη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι, μέσα σε ένα μαγευτικό άλσος με υπέροχη θέα. Άφιξη στα Χανιά και περιήγηση στην παλιά πόλη και στο Ενετικό λιμάνι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο AKALI HOTEL 4* και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ θα μεταβούμε στην εκκλησία για την περιφορά του Επιταφίου και ακολουθεί δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ - ΑΡΚΑΔΙ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λίμνη Κουρνά, η μοναδική φυσική λίμνη γλυκού νερού στην Κρήτη με τιρκουάζ νερά. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Μονή Αρκαδίου, ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μοναστήρια της Κρήτης που εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική και το μέγεθός του. Συνεχίζουμε για το Ρέθυμνο, με την αυθεντική κρητική ομορφιά και την παλιά πόλη, που συνδυάζει στοιχεία βενετσιάνικης και οθωμανικής αρχιτεκτονικής. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά δρομάκια, στο Ενετικό λιμάνι και θα θαυμάσουμε το βενετσιάνικο κάστρο της Φορτέτζας, σήμα κατατεθέν της πόλης. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια με τις τοπικές παραδοσιακές σπεσιαλιτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και πεζή μετάβαση στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: : ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ - ΘΕΡΙΣΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή Χρυσοπηγής, από τα γνωστότερα γυναικεία μοναστήρια που ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα και είναι αφιερωμένη στην Παναγία τη Ζωοδόχο Πηγή. Κατά τη Βενετοκρατία υπήρξε πνευματικό κέντρο για την Κρήτη και συμμετείχε στους ιστορικούς αγώνες του νησιού. Μετά την περιήγηση μας στη Μονή, συνεχίζουμε για ένα από τα πιο όμορφα χωριά των Χανίων, το Θέρισο, περνώντας μέσα από το Θερισιανό Φαράγγι, σε μία διαδρομή ανεπανάληπτης ομορφιάς. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε την προτομή του Ελευθέριου Βενιζέλου που δεσπόζει στην κεντρική πλατεία. Το χωριό φημίζεται για την παραδοσιακή γευστική κουλτούρα. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα στην περιοχή της Θερίσου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το Κολυμβάρι, όπου θα προσκυνήσουμε στη Μονή Γωνιάς με την πλούσια ιστορία, αφιερωμένη στην Παναγία την Οδηγήτρια. Συνεχίζουμε για το χωριό Βούβες, όπου θα δούμε το αρχαιότερο ελαιόδεντρο στον κόσμο και στο Μουσείο Ελιάς θα θαυμάσουμε εκθέματα από τα εργαλεία της παραδοσιακής ελαιοσυλλογής από την αρχαιότητα ως τα μέσα του 20ού αιώνα. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό γεύμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SKY EXPRESS
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SKY EXPRESS
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AKALI HOTEL 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AKALI HOTEL 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
*στη θέση της ημιδιατροφής
ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ
στη θέση της ημιδιατροφής
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Χανιά - Αθήνα σε οικονομική θέση με τη Sky Express
  • 1 αποσκευή 20kg & χειραποσκευή 8kg/άτομο
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Akali Hotel 4* στα Χανιά 
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο
  • Πασχαλινό γεύμα σε τοπική ταβέρνα στη Θέρισο στη θέση της ημιδιατροφής
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση 
  • Αρχηγός/συνοδός 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόροι αεροδρομίων 78€/άτομο.
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SKY EXPRESS
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΧΑΝΙΑ GQ250 06:45 07:45
ΧΑΝΙΑ - ΑΘΗΝΑ GQ255 18:45 19:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
CIVITEL AKALI HOTEL
ΧΑΝΙΑ