ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

ΑΠΟ 229€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 23/3 | Ώρα αναχώρησης: 08:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΓΥΘΕΙΟ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ

Κότρωνας - Λάγια

Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Γύθειο, με τα νεοκλασικά σπίτια που σκαρφαλώνουν αμφιθεατρικά στην πλαγιά του λόφου «Ακούμαρο». Επίσκεψη στο κατάφυτο νησάκι Κρανάη, εδώ όπου πέρασαν τη νύχτα τους ο Πάρης και η Ωραία Ελένη πριν φύγουν για την Τροία. Συνεχίζουμε για τον Κότρωνα, τον παραθαλάσσιο οικισμό σε μαγευτικό όρμο. Μέσω μιας γοητευτικής διαδρομής, γεμάτη καστρόσπιτα και χωριά «κρεμασμένα» στις πλαγιές, ακολουθεί η Λάγια, ένας από τους αρχαιότερους οικισμούς της Μάνης. Προσκύνημα στην ιδιαίτερη εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και νωρίς το απόγευμα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PORTO MANI SUITES 4* στην Κυπάρισσο της περιοχής Αλίκων. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ - ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΚΟΙΤΑ

Ταίναρο - Βάθεια

Πρόγευμα και αρχίζουμε τις επισκέψεις μας από την Παναγίτσα στον οικισμό της Κυπάρισσου, εδώ όπου ήταν το λιμάνι της αρχαίας Καινήπολης. Συνεχίζουμε για το ακρωτήριο Ταίναρο, στη διαδρομή θα διακρίνουμε τα αρχαία λατομεία μαρμάρων. Είναι ο τόπος των μύθων της αρχαίας Λακωνίας, με το ιερό του νεκρομαντείου του Ποσειδώνα και του ψυχοπομπείου - καθόδου στον Άδη. Θα θαυμάσουμε το περίφημο ψηφιδωτό «Άστρο της Αριάς» στα ερείπια αρχαίας έπαυλης. Σειρά έχει η πυργούπολη της Βάθειας, ο πιο διάσημος οχυρωμένος οικισμός της Μάνης. Ελεύθερος χρόνο για γεύμα στο Γερολιμένα με το μαγευτικό παραθαλάσσιο σκηνικό και ακολουθεί περίπατος στον οικισμό της Κοίτας, ανάμεσα στα πυργόσπιτα, για να πάρουμε την αίσθηση της νοοτροπίας και της ιστορίας του τόπου. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΔΙΡΟΣ - ΛΙΜΕΝΙ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τα σπήλαια του Διρού ή «Βλυχάδας», όπου μπορείτε να απολαύσετε βαρκάδα ανάμεσα σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες (προαιρετικά). Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο γραφικό Λιμένι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και συνεχίζουμε για την Αρεόπολη, την αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων, όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, την πλατεία 17ης Μαρτίου και τον ξυλόφουρνο της Μηλιάς, τον παλαιότερο της Πελοποννήσου! Χρόνος για γεύμα και μέσω Σπάρτης, επιστρέφουμε στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ PORTO MANI SUITES 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ PORTO MANI SUITES 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Porto Mani Suites 4*, στην Κυπάρισσο σε δωμάτια με θέα θάλασσα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
PORTO MANI SUITES
ΛΑΚΩΝΙΑ
PORTO MANI 2