ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΝΟΪ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Ανόι, πρωτεύουσα του Βιετνάμ.

ΜΕΡΑ 2

ΑΝΟΪ

Άφιξη στο αεροδρόμιο και αφού τελειώσουμε µε τις διαδικασίες της βίζας θα συναντήσουμε τον αντιπρόσωπό µας για να μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση και διανυκτέρευση. Απλωμένο κατά μήκος της κοίτης του Κόκκινου Ποταμού και γύρω από τη γαλήνια λίμνη Hoan Kiem, το Ανόι συστήνει στον επισκέπτη τον εαυτό του αλλά και ολόκληρο το χαρακτήρα της χώρας του. «Ξεχειλίζει» από κουλτούρα, ιστορία και… πεντανόστιμο φαγητό στα καρότσια των πλανόδιων.

ΜΕΡΑ 3

ΑΝΟΪ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινό και ξενάγηση στο Ανόι. Στο κέντρο κυριαρχούν τα Γαλλικά αποικιακά κτίρια, με τη χαρακτηριστική τους κομψότητα. Το σπίτι του Χο Τσι Μινχ και το μαυσωλείο του, ηγέτη του νέου Βιετνάμ (κλειστό Δευτέρα & Παρασκευή), είναι ένα ακόμα αξιοθέατο που θα μας προσφέρει βαθιά κατανόηση για το σεβασμό του λαού προς τον ηγέτη του. Άλλα σημεία που θα διεκδικήσουν την προσοχή μας είναι ο Ναός της Λογοτεχνίας, η Μονόστηλη Παγόδα, το Εθνολογικό Μουσείο και η περίφημη παγόδα Tran Quoc. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΑΝΟΪ - ΧΑ ΛΟΝΓΚ

Πρωινό και η μέρα είναι αφιερωμένη στο πιο φημισμένο αξιοθέατο του βορείου Βιετνάμ αλλά και κορυφαίο σ’ ολόκληρη τη χώρα, τον Όρμο Χα Λονγκ. Μοναδικοί ασβεστολιθικοί σχηματισμοί σαν μετέωροι βράχοι υψώνονται από τα σμαραγδένια νερά, θαρρείς κομμένοι με ακρίβεια από κάποιο γιγάντιο εργαλείο, και στην οροφή τους έχουν δάσος, δημιουργώντας άπειρα νησάκια σε μικρογραφία, που προσφέρονται για μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας. Επιβιβαζόμαστε στα ειδικά πλοιάρια για μια 4ωρη βόλτα ανάμεσά τους, η οποία περιλαμβάνει γευστικότατο γεύμα με θαλασσινά και άλλα Βιετναμέζικα εδέσματα, αφού πρώτα αγκυροβολήσουμε για μπάνιο σε μία από τις πανέμορφες σπηλιές. Δείπνο, διανυκτέρευση στο πλοιάριο.
ΜΕΡΑ 5

ΧΑ ΛΟΝΓΚ - ΝΤΑ ΝΑΝΓΚ - ΧΟΪ ΑΝ

Πρωινό και συνεχίζουμε την κρουαζιέρα μας στην ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς περιοχή. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ανόι για την εσωτερική μας πτήση προς το Ντα Νανγκ, την παραλιακή πόλη και πρώην αποικιακό λιμάνι των Γάλλων, απ’ όπου θα συνεχίσουμε για το Χόι Αν, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για περίπατο και γνωριμία με τα στενά δρομάκια στα οποία θα θαυμάσετε πολλές διαφορετικές αρχιτεκτονικές κάποιες εκ των οποίων δεν θα τις βρείτε πουθενά στον κόσμο.

ΜΕΡΑ 6

ΧΟΪ ΑΝ - ΜΑΪ ΣOΝ - ΧΟΪ ΑΝ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το Μάι Σον για να δούμε από κοντά τους χαρακτηριστικούς ναούς της πνευματικής πρωτεύουσας του βασιλείου των Τσαμ, που κυριάρχησε στην Νοτιοανατολική Ασία για 1000 χρόνια με πολύ πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Οι ναοί και τα ιερά είναι στην ουσία τετραγωνισμένοι πύργοι με κόκκινα τούβλα. θα παρακολουθήσουμε μια τοπική φολκλορική μουσική παράσταση. Διάλειμμα για ξεκούραση και γεύμα σε εστιατόριο. Επιστρέφουμε στο Χόι Αν και συνεχίζουμε με ξενάγηση στην παλιά πόλη, τα περισσότερα σημεία της οποίας έχουν παραμείνει αναλλοίωτα θυμίζοντας περιόδους ακμής. Θα γνωρίσουμε τις συνοικίες των εμπόρων, τη σκεπαστή Ιαπωνική γέφυρα ηλικίας 400 ετών, την πολύχρωμη τοπική αγορά στο ποτάμι, την Κινέζικη παγόδα Πουκ Κιέν και το 200 χρόνων σπίτι Ταν Κι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.
ΜΕΡΑ 7

ΧΟΪ ΑΝ - ΝΤΑ ΝΑΝΓΚ - ΧΟΥΕ - ΣΑΪΓΚΟΝ (ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ)

Πρωινό και μετάβαση στην ιστορική πόλη Χουέ. Υπήρξε πρωτεύουσα κατά την αυτοκρατορική θητεία των Nguyen και ακόμα στους διαδρόμους του φρουρίου της αντηχούν ψίθυροι που μαρτυρούν την αίγλη της παλιάς εποχής. Κομμάτι της γοητείας της, άλλωστε, οφείλεται στο ότι είναι χτισμένη πάνω στον Ποταμό των Αρωμάτων, τον οποίο θα απολαύσουμε κάνοντας μια πρωινή σύντομη βαρκάδα. Θα επισκεφθούμε ακόμα την παγόδα Τιέν Μουν, σήμα κατατεθέν της Χουέ, καθώς και το Μαυσωλείο του αυτοκράτορα Μιν Μανγκ. Απογευματινή περιήγηση που περιλαμβάνει την Απαγορευμένη Πόλη, την αυτοκρατορική ακρόπολη και το επιβλητικό Μαυσωλείο του Του Ντουκ. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση προς την πρώην Σαϊγκόν - νυν Χο Τσι Μινχ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 8

ΣΑΪΓΚΟΝ - ΜΠΕΝ ΤΡΕ - ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕΚΟΝΓΚ

Πρωινό και αναχώρηση πολύ νωρίς. Η διαδρομή μας προς το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ θα μας περάσει από γραφικά τοπία με καταπράσινους ορυζώνες. Στην επαρχία Mπεν Τρε θα επιβιβαστούμε σε σκάφος το οποίο θα μας μεταφέρει στην τοπική αγορά, προκειμένου να παρατηρήσουμε τις συναλλαγές μεταξύ των ντόπιων, αλλά και τη μοναδική ατμόσφαιρα. Ξενάγηση στην περιοχή όπου θα έχουμε την εμπειρία της καθημερινότητας των ντόπιων στο Δέλτα του Μεκόνγκ. Ολοκληρώνουμε τη βόλτα στο νησί με τα κλασικά ποδήλατα με οδηγό και μετά θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο δίπλα στο ποτάμι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Σαϊγκόν για ξεκούραση.

ΜΕΡΑ 9

ΣΑΪΓΚΟΝ - ΚΟΥ ΤΣΙ ΤΟΥΝΕΛΣ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μπορεί να μας θυμίζει ρεπορτάζ πολέμου με όλες τις ανεπιθύμητες εικόνες που η ανάμνηση αυτή ξυπνά, όμως τώρα η πόλη Χο Τσι Μινχ στέκει περήφανη ως υπενθύμιση του πολύ σημαντικού δρόμου ανάκαμψης που έχει ακολουθήσει ολόκληρη η χώρα.

Παραλαβή το πρωί από το ξενοδοχείο μας και μεταφορά στο Κου Τσι (60χλμ.) για να δούμε τα διάσημα τούνελ (200χλμ. μήκος) απομεινάρια του πολέμου, με τις κρυμμένες παγίδες, τους λαβύρινθους και τα αυτοσχέδια όπλα. Θα παρακολουθήσουμε ντοκιμαντέρ για την ζωή στις σήραγγες κατά την διάρκεια του πολέμου. Προαιρετικά μπορείτε να συμμετάσχετε σε σκοποβολή. Το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού ή εάν το επιθυμούμε µπορούµε να συνεχίσουµε σε κάποια άλλη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας όπως την Καµπότζη.

ΜΕΡΑ 10

ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4* & 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4* & 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
1 ΝΥΧΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΧΑ ΛΟΝΓΚ
1 ΝΥΧΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΧΑ ΛΟΝΓΚ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
6 ΓΕΥΜΑΤΑ
6 ΓΕΥΜΑΤΑ
ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με την Turkish Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης με αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 • Αεροπορικά εσωτερικά εισιτήρια όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ξενοδοχεία 3*, 4* & 5*
 • Πρωινό καθημερινά και 6 γεύματα
 • Μεταφορές και ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Αγγλόφωνος τοπικός ξεναγός
 • Είσοδοι στα αξιοθέατα
 • Φρούτα στον ποταμό Μεκόνγκ
 • Ταξιδιωτικός φάκελος με χρήσιμες πληροφορίες για τον προορισμό
 • Ιnvitation letter για την προετοιμασία της βίζας
 • Έξοδα Βίζας Βιετνάμ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίων 411€/άτομο
 • Αχθοφορικά
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παραπάνω πρόγραμμα έχει καθημερινές αναχωρήσεις και ενσωματώνεστε σε τοπικό γκρουπ με συμμετοχές από όλο τον κόσμο, με Αγγλόφωνες ξεναγήσεις.

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς | 2023

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ 2-3 ΑΤΟΜΑ

Ξενοδοχεία 3*S

1480 €

Ξενοδοχεία 4*

1585 €

Ξενοδοχεία 5*

1830 €

Οι τιμές δεν ισχύουν για την περίοδο των γιορτών & για το διάστημα 20-30/1, 29/4-2/5 και 1-4/9/2023.

• Η σειρά του προγράμματος, τα ξενοδοχεία, μπορούν να τροποποιηθούν όπως ακριβώς επιθυμείτε.

• Οι τιμές είναι βασισμένες σε ειδικό οικονομικό αεροπορικό ναύλο.
Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.