ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΝΟΪ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Ανόι, πρωτεύουσα του Βιετνάμ.

ΜΕΡΑ 2

ΑΝΟΪ

Άφιξη στο αεροδρόμιο και αφού τελειώσουμε µε τις διαδικασίες της βίζας θα συναντήσουμε τον αντιπρόσωπό µας για να μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση και διανυκτέρευση. Απλωμένο κατά μήκος της κοίτης του Κόκκινου Ποταμού και γύρω από τη γαλήνια λίμνη Hoan Kiem, το Ανόι συστήνει στον επισκέπτη τον εαυτό του αλλά και ολόκληρο το χαρακτήρα της χώρας του. «Ξεχειλίζει» από κουλτούρα, ιστορία και… πεντανόστιμο φαγητό στα καρότσια των πλανόδιων.

ΜΕΡΑ 3

ΑΝΟΪ

Πρωινό και ξενάγηση στο Ανόι. Στο κέντρο κυριαρχούν τα Γαλλικά αποικιακά κτίρια, με τη χαρακτηριστική τους κομψότητα. Το σπίτι του Χο Τσι Μινχ και το μαυσωλείο του, ηγέτη του νέου Βιετνάμ (κλειστό Δευτέρα & Παρασκευή), είναι ένα ακόμα αξιοθέατο που θα μας προσφέρει βαθιά κατανόηση για το σεβασμό του λαού προς τον ηγέτη του. Άλλα σημεία που θα διεκδικήσουν την προσοχή μας είναι ο Ναός της Λογοτεχνίας, η Μονόστηλη Παγόδα, το Εθνολογικό Μουσείο και η περίφημη παγόδα Tran Quoc. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο  και επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΑΝΟΪ - ΧΑ ΛΟΝΓΚ

Πρωινό και η μέρα είναι αφιερωμένη στο πιο φημισμένο αξιοθέατο του βορείου Βιετνάμ αλλά και κορυφαίο σ’ ολόκληρη τη χώρα, τον Όρμο Χα Λονγκ. Μοναδικοί ασβεστολιθικοί σχηματισμοί σαν μετέωροι βράχοι υψώνονται από τα σμαραγδένια νερά, θαρρείς κομμένοι με ακρίβεια από κάποιο γιγάντιο εργαλείο, και στην οροφή τους έχουν δάσος, δημιουργώντας άπειρα νησάκια σε μικρογραφία, που προσφέρονται για μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας. Επιβιβαζόμαστε στα ειδικά πλοιάρια για μια 4ωρη βόλτα ανάμεσά τους, η οποία περιλαμβάνει γευστικότατο γεύμα με θαλασσινά και άλλα Βιετναμέζικα εδέσματα, αφού πρώτα αγκυροβολήσουμε για μπάνιο σε μία από τις πανέμορφες σπηλιές. Δείπνο, διανυκτέρευση στο πλοιάριο.
ΜΕΡΑ 5

ΧΑ ΛΟΝΓΚ - ΝΤΑ ΝΑΝΓΚ - ΧΟΪ ΑΝ

Πρωινό και συνεχίζουμε την κρουαζιέρα μας στην ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς περιοχή. Μετά το γεύμα μας και νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ανόι για την εσωτερική μας πτήση προς το Ντα Νανγκ, την παραλιακή πόλη και πρώην αποικιακό λιμάνι των Γάλλων, απ’ όπου θα συνεχίσουμε για το το Χόι Αν. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση. Χρόνος για περίπατο και γνωριμία με τα στενά δρομάκια στα οποία θα θαυμάσετε πολλές διαφορετικές  αρχιτεκτονικές κάποιες εκ των οποίων δεν θα τις βρείτε πουθενά στον κόσµο.

ΜΕΡΑ 6

ΧΟΪ ΑΝ - ΜΑΪ ΣOΝ - ΧΟΪ ΑΝ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το Μάι Σον για να δούμε από κοντά τους χαρακτηριστικούς ναούς της πνευματικής πρωτεύουσας του βασιλείου των Τσαμ, που κυριάρχησε στην Νοτιοανατολική Ασία για 1000 χρόνια με πολύ πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Οι ναοί και τα ιερά είναι στην ουσία τετραγωνισμένοι πύργοι με κόκκινα τούβλα. Διάλειμμα για ξεκούραση και γεύμα σε εστιατόριο. Επιστρέφουμε στο Χόι Αν και συνεχίζουμε με ξενάγηση στην παλιά πόλη, τα περισσότερα σημεία της οποίας έχουν παραμείνει αναλλοίωτα θυμίζοντας περιόδους ακμής. Θα γνωρίσουμε τις συνοικίες των εμπόρων, τη σκεπαστή Ιαπωνική γέφυρα ηλικίας 400 ετών, την πολύχρωμη τοπική αγορά στο ποτάμι, την Κινέζικη παγόδα Πουκ Κιέν και το 200 χρόνων σπίτι Ταν Κι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.
ΜΕΡΑ 7

ΧΟΪ ΑΝ - ΧΟΥΕ - ΣΑΪΓΚΟΝ (ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ)

Πρωινό και μετάβαση στην ιστορική πόλη Χουέ, αφού περάσουμε από τον πιο όμορφο δρόμο Hai Van και καταλήξουμε στην κορυφή των βουνών Hai Van Quan.Θα σταματήσουμε για να τραβήξουμε πανοραμικές φωτογραφίες προς τον κόλπο Lang Co και θα νοιώσουμε την ατμόσφυρα του τοπίου μεταξύ Ντανάγκ και Χούε. Η Χούε υπήρξε πρωτεύουσα κατά την αυτοκρατορική θητεία των Nguyen και ακόμα στους διαδρόμους του φρουρίου της αντηχούν ψίθυροι που μαρτυρούν την αίγλη της παλιάς εποχής. Κομμάτι της γοητείας της, άλλωστε, οφείλεται στο ότι είναι χτισμένη πάνω στον Ποταμό των Αρωμάτων. Γεύμα και θα επισκεφθούμε την παγόδα Τιέν Μουν, σήμα κατατεθέν της Χουέ, καθώς και το Μαυσωλείο του αυτοκράτορα Μιν Μανγκ. Απογευματινή περιήγηση που περιλαμβάνει την Απαγορευμένη Πόλη, την αυτοκρατορική ακρόπολη και το επιβλητικό Μαυσωλείο του Του Ντουκ. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση προς την πρώην Σαϊγκόν - νυν Χο Τσι Μινχ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 8

ΣΑΪΓΚΟΝ - ΚΑΪ ΜΠΕ - ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕΚΟΝΓΚ

Πρωινό και αναχώρηση πολύ νωρίς. Η διαδρομή μας προς το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ θα μας περάσει από γραφικά τοπία με καταπράσινους ορυζώνες. Στο Μπεν Τρε θα επιβιβαστούμε σε σκάφος για μια βαρκάδα στον ποταμό όπου θα επισκεφτούμε ένα τοπικό εργοστάσιο επεξεργασίας τούβλων, ένα εργαστήριο καρύδας, και ένα παραδοσιακό πλωτό ψάθινο σπιτιού. Η ξενάγηση στην περιοχή και το τοπικό χρώμα περιλαμβάνει επίσκεψη σε σπίτι και σε ιδιωτικές αγροτικές καλλιέργειες. Θα έχουμε την δυνατότητα να ανέβουμε σε ένα τuk tuk και να περιηγηθούμε γύρω από το χωριό Θα γευματίσουμε σε εστιατόριο στην όχθη του ποταμού και θα συνεχίσουμε την βαρκάδα μας στα όμορφα κανάλια του ποταμού. Ολοκληρώνουμε τη βόλτα στον ποταμό και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στην Σαϊγκόν για ξεκούραση.

ΜΕΡΑ 9

ΣΑΪΓΚΟΝ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μπορεί να μας θυμίζει ρεπορτάζ πολέμου με όλες τις ανεπιθύμητες εικόνες που η ανάμνηση αυτή ξυπνά, όμως τώρα η πόλη Χο Τσι Μινχ στέκει περήφανη ως υπενθύμιση του πολύ σημαντικού δρόμου ανάκαμψης που έχει ακολουθήσει ολόκληρη η χώρα. Στην ξενάγησή μας «πρωταγωνιστούν» το παλιό προεδρικό μέγαρο του Νότιου Βιετνάμ και σήμερα Μουσείο της Επανένωσης, το Μουσείο του Πολέμου, το Δημαρχείο, ο Καθεδρικός Ναός Νοτρ Νταμ, το Ταχυδρομείο. Το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Εάν το επιθυµούµε µπορούµε να συνεχίσουµε σε κάποια άλλη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας όπως την Καµπότζη.
ΜΕΡΑ 10

ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4* & 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4* & 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
1 ΝΥΧΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΧΑ ΛΟΝΓΚ
1 ΝΥΧΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΧΑ ΛΟΝΓΚ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
7 ΓΕΥΜΑΤΑ
7 ΓΕΥΜΑΤΑ
ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με την Turkish Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης με αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 • Αεροπορικά εσωτερικά εισιτήρια όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ξενοδοχεία 3*, 4* & 5*
 • Πρωινό καθημερινά και 7 γεύματα
 • Μεταφορές και ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό
 • Εισόδους στα αξιοθέατα
 • Φρούτα στον ποταμό Μεκόνγκ
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική έως 75 ετών
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες για τον προορισμό
 • Ιnvitation letter για την προετοιμασία της βίζας
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίων 380 € το άτομο από Αθήνα & 360 € από Θεσσαλονίκη
 • Έξοδα βίζας 25Usd/άτομο
 • Αχθοφορικά
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς | Μάρτιος έως Οκτώβριος 2020

Περίοδος

Ξενοδοχείο

Ελάχιστη συμμετοχή για 2-3 άτομα

1/5-31/10

Ξενοδοχεία 3* 

1195 €

Ξενοδοχεία 4*

1315

Ξενοδοχεία 5*

1535


 

• Η σειρά του προγράμματος, τα ξενοδοχεία, μπορούν να τροποποιηθούν όπως ακριβώς επιθυμείτε.

• Οι τιμές είναι βασισμένες σε ειδικό οικονομικό αεροπορικό ναύλο.
Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.