ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

ΑΠΟ 895€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
Swiss Airlines
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 21/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΤΑΪΝ ΑΜ ΡΑΪΝ - ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Πτήση για τη Ζυρίχη, σημείο εκκίνησης του οδοιπορικού μας στην πανέμορφη Ελβετία. Αναχωρούμε για την περιοχή Σαφχάουζεν, όπου βρίσκονται οι εντυπωσιακοί καταρράκτες που δημιουργεί ο ποταμός Ρήνος. Στη συνέχεια, αφού διασχίσουμε τα νοητά σύνορα με τη Γερμανία, θα επισκεφθούμε το παραποτάμιο μεσαιωνικό χωριό Στάιν αμ Ράιν, με τα χαρακτηριστικά ζωγραφιστά σπίτια. Ακολουθεί περιήγηση στην κεντρική πλατεία Rathausplatz, με το εντυπωσιακό κτίριο του Δημαρχείου, διακοσμημένο με αναπαραστάσεις της ιστορίας της πόλης. Άφιξη στη Ζυρίχη και περιήγηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τη Γοτθική εκκλησία Φραουμίνστερ, που είναι διακοσμημένη με θαυμάσια βιτρό του Μαρκ Σανγκάλ, το ιστορικό κέντρο, με τα στενά δρομάκια, την κεντρική οδός Μπανχοφστράσε με τα κτίρια που στεγάζουν τις μεγάλες τράπεζες, καθώς και τα πολυτελή μαγαζιά και κομψά καφέ. Ολοκληρώνουμε με περίπατο στην πανέμορφη παραλίμνια περιοχή της πόλης. Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Λουκέρνη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ - ΣΕΝ ΜΟΡΙΤΖ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη Κουρ, όπου θα επιβιβασθούμε στο περίφημο Αλπικό τρένο της «Rhaetian Railways» που θα μας μεταφέρει στο κοσμοπολίτικο Σεν Μόριτζ. Η διαδρομή είναι μοναδική και το χιονισμένο τοπίο των Άλπεων παροιμιώδες. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην περιοχή με τα θαυμάσια σαλέ, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα πολυτελή καταστήματα και φυσικά τα κομψά καφέ και εστιατόρια. Το απόγευμα επιστροφή στη Λουκέρνη. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΒΕΡΝΗ - ΛΩΖΑΝΗ

Μετά το πρωινό μας θα περιηγηθούμε στην κουκλίστικη Λουκέρνη, με φόντο το όμορφο Αλπικό τοπίο. Ξεκινάμε από την περίφημη σκεπαστή ξύλινη γέφυρα του 14ου αιώνα, Chapel Bridge, για να φτάσουμε στη μεσαιωνική πλευρά της πόλης με πολλά στενά δρομάκια, χρωματιστά ξύλινα σπίτια, καφέ και εστιατόρια. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε οδικώς στο δημοφιλές θέρετρο Ιντερλάκεν, την πόλη ανάμεσα σε δύο λίμνες. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για περίπατο δίπλα στον ποταμό Άαρε, με τις ρομαντικές γέφυρες και γοητευτικές γειτονιές. Ακολουθεί επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Ελβετίας, Βέρνη. Στην περιήγηση μας στην Παλιά Πόλη (UNESCO) θα δούμε τον περίφημο Πύργο του Ρολογιού Zitglogge, με το εντυπωσιακό αστρονομικό ρολόι, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βικεντίου, τον κεντρικό δρόμο με τις συντεχνίες, το κτίριο που στεγάζει το ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, το σπίτι που έζησε ο Αϊνστάιν και το πάρκο με τις αρκούδες. Άφιξη και τακτοποίηση αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη Λωζάνη. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΛΩΖΑΝΗ - ΓΚΡΙΓΙΕΡ - ΜΟΝΤΡΕ - ΒΕΒΕ

Μετά τα πρωινό μας ακολουθεί περιήγηση στην πανέμορφη Λωζάνη, που αποτελεί την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Ξεκινάμε με το ιστορικό κέντρο, όπου κυριαρχούν η κεντρική πλατεία Ντε λα Παλί και ο Καθεδρικός Ναός Νοτρ Νταμ, καθώς και τα γραφικά στενά σοκάκια του 18ου και 19ου αιώνα. Συνεχίζουμε διασχίζοντας τα περίφημα Ελβετικά αγροκτήματα, θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριουδάκι Γκριγιέρ, διάσημο για τα τυριά του. Επόμενη στάση η κωμόπολη Μοντρέ, στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, διάσημο θέρετρο της αριστοκρατίας των αρχών του 20ού αιώνα και γνωστή για το ομώνυμο μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι. Τελευταίος σταθμός μας το γραφικό Βεβέ, έδρα της γνωστής πολυεθνικής «Nestlé», όπου θα περιηγηθούμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Λωζάνη. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΓΕΝΕΥΗ - ΛΩΖΑΝΗ

Πρωινό και αναχωρούμε για τη Γενεύη, που έχει χαρακτηριστεί ως το κέντρο της διεθνούς διπλωματίας. Μεταξύ άλλων θα δούμε το θεαματικό σιντριβάνι Jet d' Eau, το Δημαρχείο, την παλιά πόλη με τον Καθεδρικό Ναό, τα κτίρια της Ευρωπαϊκής έδρας των Ηνωμένων Εθνών και τα υπέροχα πάρκα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΛΩΖΑΝΗ - ΓΕΝΕΥΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το αεροδρόμιο της Γενεύης, για την πτήση επιστροφής μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SWISS
Αεροπορικά Εισιτήρια με Swiss
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - Γενεύη - Αθήνα με πτήσεις της Swiss
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (2 Λουκέρνη Monopol 4*, 3 Λωζάνη Movenpick Lausanne 4* ή παρόμοια)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
 • Εισιτήριο για το Αλπικό τρένο Κουρ - Σεν Μόριτζ
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 245€
 • Είσοδοι σε αξιοθέατα/μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά  εδώ
6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SWISS
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ LX 1843 07:05 08:55
ΓΕΝΕΥΗ - ΑΘΗΝΑ LX 1822 10:35 14:15
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
HOTEL MONOPOL
ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Hotel-Movenpick-Luzern
MÖVENPICK HOTEL LAUSANNE
ΛΩΖΑΝΗ
movenpick lausanne