ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
KLM
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 26/10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ - ΒΟΛΕΝΤΑΜ - ΦΑΡΜΑ ΤΥΡΙΩΝ

Πτήση για Άμστερνταμ. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση. Θα διασχίσουμε τον ποταμό Άμστελ, το γήπεδο «Arena», έδρα της τοπικής ομάδας Ajax και έναν από τους πιο όμορφους ανεμόμυλους. Θα θαυμάσουμε την πλατεία των Μουσείων όπου θα επισκεφθούμε τον Οίκο Διαμαντιών «House of Coster Diamonds». Συνεχίζουμε για το ψαροχώρι Βόλενταμ όπου θα απολαύσουμε τη βόλτα μας στα στενά σοκάκια και το λιμανάκι του, με τα πολύχρωμα καταστήματα λαϊκής τέχνης και παραδοσιακά μπιστρό/καφέ. Ακολουθεί επίσκεψη σε Φάρμα Τυριών με παρουσίαση των τεχνικών παρασκευής και δοκιμή γεύσεων. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

«THIS IS HOLLAND» - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - AMSTERDAM SHOPPING EXPERIENCE

Πρωινό και αναχώρηση για το εντυπωσιακό «This is Holland» όπου θα απολαύσουμε την απόλυτη αίσθηση πτήσης, σε μια πρωτόγνωρη θεαματική εμπειρία 5 διαστάσεων, δώρο του γραφείου μας. Στη συνέχεια ακολουθεί κρουαζιέρα, δώρο του γραφείου μας, στα χαρακτηριστικά κανάλια του Άμστερνταμ. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Σας προτείνουμε να απολαύσετε τη βόλτα σας σε μια από τις διάσημες αγορές της πόλης, όπως στην Kalverstraat και στην P.C Hooftstraat. Περιηγηθείτε στη γραφική περιοχή Jordaan και στους φημισμένους «Εννέα δρόμους» (9 Straatjes). Στο Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, χτισμένο το 1895) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων και να απολαύσετε ένα καφέ ή γεύμα. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΜΠΡΙΖ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μεσαιωνική Μπριζ. Πεζή περιήγηση όπου θα δούμε την κεντρική πλατεία, το Διοικητήριο, τη λίμνη της αγάπης, το Ναός της Παναγίας, το πρώτο νοσοκομείο της Ευρώπης του Αγ. Ιωάννη που χρονολογείται από τον 12ο αιώνα και παραδοσιακά σπίτια. Συνεχίζουμε για τις Βρυξέλλες. Θα θαυμάσουμε τα ιστορικά μνημεία και τις όμορφες πλακόστρωτες γειτονιές, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μπορείτε να ακολουθήσετε τον αρχηγό σας σε έναν προαιρετικό περίπατο στην κεντρική πλατεία Grand Place. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΓΑΝΔΗ - ΛΙΛ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στην προαιρετική εκδρομή στη Βελγική και Γαλλική Φλάνδρα, όπου θα επισκεφθούμε τη Γάνδη και τη Λιλ (κόστος 90€). Πρώτη μας στάση η Γάνδη, όπου στο ιστορικό της κέντρο θα θαυμάσουμε το επιβλητικό Διοικητήριο, το Ναό του Αγ. Νικολάου, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Βονιφάτη, τη γέφυρα του Αγ. Μιχαήλ με την υπέροχη θέα στο κανάλι και στην προβλήτα του παλιού λιμανιού. Συνεχίζουμε για τη­­ Γαλλική Φλάνδρα και την πρωτεύουσα της, τη Λιλ, όπου θα δούμε τα φλαμανδικά σπίτια, προσόψεις γύρω από την Grand Place, τα απομεινάρια της ισπανικής κυριαρχίας, επιβλητικά κτίρια αρχιτεκτονικής Haussmann-style, αλλά και τοις Art Nouveau και Art Déco. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΧΑΓΗ - ΝΤΕΛΦΤ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Ρότερνταμ, που φιλοξενεί το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, μοντέρνα κτίρια, ουρανοξύστες και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem & Erasmus. Συνεχίζουμε με τη Χάγη, έδρα του Ολλανδικού κοινοβουλίου, αλλά και διεθνών οργανισμών όπως το περίφημο Διεθνές Δικαστήριο, γνωστό και ως «Παλάτι της Ειρήνης». Τελευταία μας στάση το Ντελφτ, πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, με τα χαρακτηριστικά κανάλια και τους μεγαλοπρεπείς Βασιλικούς Ναούς. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ KLM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ KLM
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ «THIS IS HOLLAND»
ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ «THIS IS HOLLAND»
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Άμστερνταμ - Αθήνα με KLM
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (2 Ozo Amsterdam 4* ή παρόμοιο, 2 NH Brussels Louise 4* ή παρόμοιο)
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Μεταφορές, μετακινήσεις βάσει προγράμματος
 • Δωρεάν επίσκεψη, δώρο του γραφείου μας στο εντυπωσιακό «This is Holland»
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 215€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ KLM
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ KL 1572 06:00 08:30
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ KL 1581 20:55 01:10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
OZO HOTEL
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Oryx-Aqaba
NH BRUSSELS LOUISE
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
NH-catania-centro
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

EARLY BOOKING

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

26/10

5

595€

645€

+155€

545€