ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

ΑΠΟ 1035€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 10/8
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 15/9

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ

Πτήση για το Παρίσι. Θα μας συντροφεύσουν κτίρια και μνημεία όπως η Όπερα, η Αψίδα του Θριάμβου, ο Πύργος του Άιφελ και το Πάνθεον. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΖΙΒΕΡΝΙ - ΛΕΣ ΑΝΤΕΛΙ - ΡΟΥΕΝ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Ζιβερνί, μια κωμόπολη που φιλοξενεί το σπίτι και τους κήπους του Μονέ. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την πόλη - κόσμημα Λες Αντελί, όπου θα περιηγηθούμε πεζή. Το μεσημέρι άφιξη στη Ρουέν, πρωτεύουσα της Άνω Νορμανδίας. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, το Αστρονομικό ρολόι, το δικαστικό μέγαρο και φυσικά τις γραφικές γειτονιές της πόλης.
ΜΕΡΑ 3

ΡΟΥΕΝ - ΝΤΟΒΙΛ - ΚΑΕΝ

Πρωινό και αναχώρηση για την Παριζιάνικη Ριβιέρα, όπως αποκαλούσε τη Ντοβίλ η αστική τάξη του ‘60 και του ’70. Τον ίδιο αέρα αποπνέει και η δίδυμη γειτονική Τρουβίλ σιρ Μερ. Το απόγευμα θα καταλήξουμε στην Καέν, διοικητική πρωτεύουσα της Κάτω Νορμανδίας και πατρίδα του Γουλιέλμου του Κατακτητή.
ΜΕΡΑ 4

ΚΑΕΝ - ΑΡΟΜΑΝΣ - ΜΟΝ ΣΕΝ ΜΙΣΕΛ - ΡΕΝ

Πρωινό και αναχώρηση από την Καέν με δυτική κατεύθυνση, θα κάνουμε στάση στην περιοχή Αρομάνς, εκεί που έγινε η απόβαση στη Νορμανδία από τα συμμαχικά στρατεύματα στις 6 Ιουνίου του 1944. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αββαείο του Μον Σεν Μισέλ με το επίχρυσο άγαλμα του Αγίου Μιχαήλ και θα περιηγηθούμε στο διάσημο «βράχο» (UNESCO). Συνεχίζουμε για τη Ρεν, παλιά πρωτεύουσα της Βρετάνης που τη διασχίζει ο ποταμός Βιλέ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 5

ΡΕΝ - ΤΟΥΡ

Μετά το πρωινό μας θα περιπλανηθούμε στις πλατείες με τα πολύχρωμα σπίτια, το Δημαρχείο και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου. Το μεσημέρι αναχωρούμε για την Τουρ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ορλεάνης, με τα γοτθικά και αναγεννησιακά της κτίρια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 6

ΤΟΥΡ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε τα Κάστρα του Λίγηρα που θα μας ταξιδέψουν αιώνες πριν. Σενονσώ, Αμπουάζ και Μπλουά είναι οι βασιλικοί πύργοι που γοήτευσαν κόμηδες και εστεμμένους, ζωγράφους και ποιητές. Διανυκτέρευση στην Τουρ ή στην ευρύτερη περιοχή του Μπλουά.

ΜΕΡΑ 7

ΤΟΥΡ - ΣΑΜΠΟΡ - ΟΡΛΕΑΝΗ - ΣΑΡΤΡ - ΠΑΡΙΣΙ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Πύργο του Σαμπόρ που κατασκευάστηκε μεταξύ 1519 και 1537 από 1.800 εργάτες στις όχθες του Κλουασόν, ενός παραποτάμου του Λίγηρα. Λίγο πιο κάτω θα κάνουμε στάση στην Ορλεάνη, πρωτεύουσα της περιοχής του Λίγηρα και στη Σαρτρ για να θαυμάσουμε τον περίφημο Καθεδρικό Ναό της, δείγμα γοτθικής αρχιτεκτονικής (UNESCO). Αργά το απόγευμα άφιξη στο Παρίσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
ΜΕΡΑ 8

ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε βόλτα για αγορές στα κομψά παρισινά καταστήματα, επίσκεψη στο μουσείο Ορσέ ή  στο Λούβρο ή απλά βόλτα στη νεανική περιοχή Les Ηalles. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* & 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* & 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ/ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ/ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Παρίσι - Αθήνα με Air France/Aegean Airlines
 • 7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*, 4* (2 Παρίσι, 1 Ρουέν, 1 Καέν, 1 Ρεν, 1 Τουρ, 1 Μπλουά)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Ξεναγήσεις, εκδρομές, μεταφορές βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων 265€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων που πληρώνονται επιτόπου
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr