ΝΑΞΟΣ

ΑΠΟ 355€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/8 - Ώρα αναχώρησης: 06:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΡΑΦΗΝΑ - ΝΑΞΟΣ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και μεταφορά στο λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχωρούμε για τη Νάξο. Άφιξη στο νησί και μεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Mare Naxia 3* ή Naxos Holidays 3*, στη Χώρα. Το απόγευμα μπορείτε να απολαύσετε μία βόλτα στη γραφική Χώρα για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική παραλία του Αγίου Προκοπίου, μία από τις διασημότερες παραλίες της Νάξου. Η ατέλειωτη χρυσή αμμουδιά της φιλοξενεί δάσος με κέδρους και διακόπτεται από το γραφικό λιμανάκι των ψαράδικων της περιοχής. Σε μεγάλο μέρος της υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες μπροστά από beach bars και ταβέρνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα και υπόλοιπη μέρα ελεύθερη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Ξεκινάμε το πρωί από το λιμάνι της Νάξου για το γύρο του νησιού. Πρώτη μας στάση στο Ναό της Δήμητρας, αναστηλωμένος αρχαίος Ναός του 6ου αι. π.Χ. Συνεχίζουμε με το Δαμάλα, ένα μικρό χωριό στην καρδιά της κοιλάδας της Τραγαίας με τους ελαιώνες, όπου θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό λιοτρίβι και κεραμοποιείο. Επομένη στάση το Χαλκί όπου θα επισκεφθούμε τον Αποστακτήρα κίτρου και μπορείτε να δοκιμάσετε το τοπικό προϊόν «Κίτρον Νάξου». Έπειτα θα μεταβούμε στην Παναγία Δροσιανή, τη παλαιότερη εκκλησία των Βαλκάνιων 4ος-6ος αιώνας μ.Χ., όπου θα σας εντυπωσιάσουν οι υπέροχες τοιχογραφίες και η αρχιτεκτονική. Ακολουθεί η Απείρανθος, το μαρμάρινο χωριό όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Συνεχίζουμε για το βορειότερο τμήμα του νησιού και θα καταλήξουμε στον Απόλλωνα, παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο για καφέ και μπάνιο. Τελευταία μας στάση ο εντυπωσιακός Κούρος του Απόλλωνα, ύψους 10,5 μ. εγκαταλειμμένος στο αρχαίο λατομείο 6ου αιώνα μ.Χ. Επιστρέφουμε από τις βόρειες ακτές του νησιού απολαμβάνοντας τη θέα στο Αιγαίο και τις βόρειες Κυκλάδες.
ΜΕΡΑ 4

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε το μπάνιο σας σε μία από τις πολλές και πανέμορφες παραλίες του νησιού ή να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια της Χώρας και την Πορτάρα. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο, τις Ουρσουλίνες, το Κάστρο της Χώρας και να ανεβείτε ως την κορυφή απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα τοπικά εργοστάσια καραμέλας, τα οποία παρασκευάζουν εκείνη τη στιγμή χειροποίητες καραμέλες με τοπικά προϊόντα και τα παραδοσιακά μαγαζιά με άλλα τοπικά εδέσματα. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΝΑΞΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση με τις αποσκευές μας. Ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες βόλτες στη Χώρα ή για να απολαύσετε το μπάνιο σας στη βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” παραλία του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια αναχωρούμε το μεσημέρι για το λιμάνι της Νάξου. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στη Ραφήνα το βράδυ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ραφήνα - Νάξος - Ραφήνα
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ MARE NAXIA 3* Η NAXOS HOLIDAYS 3*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ MARE NAXIA 3* Ή NAXOS HOLIDAYS 3*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
 
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Νάξο - Ραφήνα με Fast Ferries
  • Μεταφορά προς/από το λιμάνι της Ραφήνας
  • Μεταφορά από/προς το λιμάνι στο ξενοδοχείο
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο επιλογής σας Mare Naxia 3* ή Naxos Holidays 3*, στη Χώρα 
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορά προς/από την Παραλία του Προκοπίου
  • Εκδρομή μισής μέρας - γύρος νησιού
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.


ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

25/8

ΡΑΦΗΝΑ-ΝΑΞΟΣ

«FAST FERRIES»

08:05

13:35

29/8

ΝΑΞΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ

«FAST FERRIES»

14:30

20:20

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
NAXOS HOLIDAYS
ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ
MARE NAXIA HOTEL
ΝΑΞΟΣ