ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΕΛΑΤΟΥ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ

ΑΠΟ 157€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/10 Ώρα αναχώρησης: 08:00
elatos map

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΕΡΑΤΕΙΝΗ

Αναχώρηση από Αθήνα και μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου άφιξη στην ιστορική Ναύπακτο και στη Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος όπου θα θαυμάσουμε την θέα στο Πατραϊκό Κόλπο και θα περιηγηθούμε στους χώρους της. Συνεχίζουμε για την πόλη, η οποία αποτελεί μία από τις αρχαιότερες ελληνικές πόλεις που γνώρισε περιόδους μεγάλης ακμής και συνδέθηκε με σημαντικά ιστορικά γεγονότα. Αυτό επιβεβαιώνεται από την άρτια οχύρωσή της, η οποία ξεκινά από το λιμάνι, συνεχίζεται με τρία αλλεπάλληλα τείχη και καταλήγει στο κάστρο. Επίσκεψη στο καλοδιατηρημένο κάστρο και ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Άφιξη στην Ερατεινή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DELPHI BEACH 4*. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ - ΕΛΑΤΟΥ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Ορεινή Ναυπακτία. Επίσκεψη στην ιστορική Μονή Βαρνάκοβας, τη δεύτερη αρχαιότερη Μονή της χώρας μας μετά το Μικρό Μετέωρο, με έτος ίδρυσης το 1077 μ.Χ. Συνεχίζοντας την ορεινή διαδρομή μας συναντάμε το αμφιθεατρικά χτισμένο χωριό Ελατού. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και περίπατο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Άνω Χώρα, το καταπράσινο κεφαλοχώρι στην «καρδιά» της ορεινής Ναυπακτίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΤΡΙΖΟΝΙΑ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα Χάνια και  από εκεί με το καΐκι, σε πέντε λεπτά, θα περάσουμε στα Τριζόνια, ένα καταπράσινο νησί στον Κορινθιακό Κόλπο, το μοναδικό στην περιοχή κατοικήσιμο. Το άγνωστο σε πολλούς αυτό νησί διαθέτει ένα πανέμορφο φυσικό λιμάνι κατά μήκος της ακτής όπου υπάρχουν πολλές παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ για να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο που απλώνεται μπροστά σας. Μέσα σε δύο μόνο τετραγωνικά χιλιόμετρα, περικυκλωμένα από θάλασσα, χωρούν ελιές, αμπέλια και άλλα οπωροφόρα δέντρα. Αυτό που δεν χωράει στο νησί  είναι το… αυτοκίνητο. Ελεύθερος χρόνος για  καφέ και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Γαλαξίδι όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό γεύμα. Πορεία επιστροφής για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DELPHI BEACH 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DELPHI BEACH 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Crystal Mountain 3* στην Άνω Χώρα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής