ΝΑΥΠΛΙΟ

ΑΠΟ 189€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 3/6 Ώρα αναχώρησης: 08:45

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ - ΔΡΕΠΑΝΟ

Αναχώρηση από την Αθήνα για τη Μονή Φανερωμένης. Χτίστηκε τον 12ο αιώνα και βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή στο Χιλιομόδι. Στη Μονή υπάρχει μεγάλος θησαυρός Αγίων Λειψάνων όπως και η εικόνα της Παναγίας, έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Μελιού Άξιον Εστί, όπου θα ξεναγηθούμε και θα δούμε τους χώρους παραγωγής και συσκευασίας μελιού, την έκθεση με αντικείμενα που αφορούν την μελισσοκομία και θα ενημερωθούμε για τη ζωή της μέλισσας και για τα προϊόντα της. Συνεχίζουμε για το Ναύπλιο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος, την πλατεία Συντάγματος και την παλιά πόλη. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο THE GROVE SEASIDE HOTEL 4* στο Δρέπανο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Βυτίνα, σε υψόμετρο 1033μ. στο Μαίναλο και μέσα στα έλατα. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τη Δημητσάνα με την επιβλητική θέα, όπου θα επισκεφθούμε το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης (εφόσον είναι ανοιχτό). Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια θα μεταβούμε την παραδοσιακή Στεμνίτσα, θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του χωριού και θα δούμε το ηρώο των αγωνιστών του ’21. Συνεχίζουμε για το πρότυπο κέντρο γεύσεων και σπιτικής μαγειρικής «Αρκαδιανή» στο χωριό Ψάρι. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ - ΠΛΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Λεωνίδιο. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε βόλτα στις παραδοσιακές γειτονιές του. Συνεχίζουμε για ένα από τα ομορφότερα και τα πλέον γνωστά μοναστήρια της Αρκαδίας, τη Μονή Ελώνης, που είναι χτισμένη με τέτοιον τρόπο σε κάθετο βράχο ώστε δίνει στον επισκέπτη την εντύπωση ότι αιωρείται. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Πλάκα Λεωνιδίου, μια παραθαλάσσια περιοχή με ψαροταβέρνες όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ THE GROVE SEASIDE HOTEL 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ THE GROVE sEASIDE HOTEL 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel 4*, στο Δρέπανο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
 Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
 Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
Ο ειδικός φόρος διαμονής