ΝΑΥΠΛΙΟ

ΑΠΟ 239€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 27/10 Ώρα αναχώρησης: 08:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ

Αναχώρηση από την Αθήνα για τη Μονή Φανερωμένης. Χτίστηκε τον 12ο αιώνα και βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή στο Χιλιομόδι. Στη Μονή υπάρχει μεγάλος θησαυρός Αγίων Λειψάνων όπως και η εικόνα της Παναγίας, έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Μελιού «Άξιον Εστί», όπου θα ξεναγηθούμε και θα δούμε τους χώρους παραγωγής και συσκευασίας μελιού, την έκθεση με αντικείμενα που αφορούν τη μελισσοκομία και θα ενημερωθούμε για τη ζωή της μέλισσας και για τα προϊόντα της. Άφιξη στο Ναύπλιο, και μετάβαση στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό. Αξίζει να παρατηρήσετε το ξυλόγλυπτο τέμπλο, τις εικόνες, το δεσποτικό θρόνο και τον κεντρικό πολυέλαιο, ο οποίος έχει προέλευση την Οδησσό. Προχωρώντας στα σοκάκια, θα περάσουμε από το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, την Πλατεία Συντάγματος και την πρώτη Βουλή της Ελλάδας, την Πλατεία Φιλελλήνων και το Ρολόι της πόλης. Τέλος θα επισκεφθούμε το Μουσείο Κομπολογιού. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο AMALIA HOTEL 4* Sup. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα ορεινά χωριά της Αρκαδίας. Πρώτο σταθμός μας για καφέ και περίπατο στη γραφική Βυτίνα και συνεχίζουμε για τη Δημητσάνα. Θα επισκεφθούμε το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης (εφόσον είναι ανοιχτό). Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια θα μεταβούμε στην παραδοσιακή Στεμνίτσα, θα περιηγηθούμε πεζή στα γραφικά σοκάκια του χωριού και θα δούμε το ηρώο των αγωνιστών του ’21. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ - ΚΟΣΜΑΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Λεωνίδιο. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε βόλτα στις παραδοσιακές γειτονιές του. Ακολουθεί επίσκεψη σε ένα από τα ομορφότερα μοναστήρια της Αρκαδίας, τη Μονή Ελώνης, που είναι χτισμένη με τέτοιον τρόπο σε κάθετο βράχο ώστε δίνει στον επισκέπτη την εντύπωση ότι αιωρείται! Συνεχίζουμε για το γραφικό Κοσμά με την πανέμορφη πλατεία με την εντυπωσιακή εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, τα οκτώ πλατάνια, τις τρεις βρύσες και τις παραδοσιακές ταβέρνες με τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ AMALIA HOTEL 4* SUP
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ AMALIA HOTEL 4* Sup
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν
  • Διαμονή στο Amalia Hotel 4* Sup, στο Ναύπλιο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Ξενάγηση στο Ναύπλιο από επίσημο ξεναγό
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
AMALIA HOTEL NAFPLIO
ΝΑΥΠΛΙΟ
amalia-hotel-nafplio-building