ΜΑΛΤΑ

ΑΠΟ 505€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 18/8, 1/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΑΛΕΤΑ

Άφιξη στο αεροδρόμιο Luqa της Μάλτας και άμεση αναχώρηση για την κοινότητα Φλοριάνα, όπου θα περιηγηθούμε πεζή στο τμήμα της Παλιάς Πόλης. Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία. Διασχίζοντας την πύλη της Floriana το τοπίο μας μεταφέρει στη περίοδο των Ιωαννιτών Ιπποτών. Θα θαυμάσουμε ιστορικά κτίρια, πανέμορφα μπαλκόνια με ξύλινες κατασκευές σε έντονα χρώματα, παρεκκλήσια και τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό του St. Publio.
Συνεχίζουμε για τη Βαλέτα. Τείχη και ακροπύργια, τάφροι και πολεμίστρες συνθέτουν την εικόνα της μεσαιωνικής πόλης - κάστρου. Τα «auberge» (οι αρχοντικές κατοικίες) των Ιωαννιτών Ιπποτών, το γκρεμισμένο από τους βομβαρδισμούς του Β' Παγκοσμίου πολέμου κτίριο της Όπερας, η Παναγία της Νίκης (Our Lady of Victory), το Κοινοβούλιο, το Πρωθυπουργικό γραφείο, είναι μερικά κτίρια που θα συναντήσουμε στο ιστορικό κέντρο. Ακολουθεί επίσκεψη στους κήπους της Baracca, ένα από τα ομορφότερα σημεία της πρωτεύουσας με καταπληκτική θέα στο Μεγάλο Λιμάνι (Grand Harbour) και τις Τρεις Πόλεις.

Ο Καθεδρικός ναός του Αγ. Ιωάννη με τους πίνακες του Caravaggio, η κεντρική πλατεία με το Palazzo των Ιπποτών (Παλαιό Κοινοβούλιο) αλλά και κατοικία των Μαγίστρων κατά τη διάρκεια της παντοδυναμίας του Τάγματος (1530-1798), η πρόσφατα ανακαινισμένη κλειστή αγορά (Il Suq tal Belt) με τα αγροτικά προϊόντα της Μαλτέζικης γης, είναι μερικά από τα σημεία που θα επισκεφθούμε. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και το βράδυ γνωριμία με την περιοχή St. Julians. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΜΕΔΙΝΑ - ΜΟΣΤΑ - ΡΑΜΠΑΤ - ΚΗΠΟΙ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΚΟΜΙΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την παλιά μεσαιωνική πρωτεύουσα Μεδίνα. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό Rabat, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ ή γεύμα. Στη Μόστα θα επισκεφθούμε τους κατάφυτους κήπους του Αγ. Αντωνίου (St. Anton Gardens) και τον καθεδρικό Ναό της Παναγίας με τον υπερμεγέθη τρούλο. Τελευταίος μας σταθμός η βραχονησίδα Κόμινο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο στα πανέμορφα γαλάζια νερά Blue Lagoon. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε την μαγευτική περιοχή των Τριών πόλεων, μια πανέμορφη πλευρά του νησιού με έντονα ιστορικό αρχιτεκτονικό και φυσιολατρικό ενδιαφέρον. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε την πορεία μας προς την νότια πλευρά του νησιού και μετά από μια ευχάριστη διαδρομή θα καταλήξουμε στο γνωστό ψαροχώρι Marsaxlokk. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΓΚΟΖΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα. Εναλλακτικά, σας προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στο μαγευτικό νησάκι Γκόζο. Για να φθάσουμε στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Μάλτας μεταφερόμαστε στο πορθμείο και επιβιβαζόμαστε στο ferry boat. Θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα Rabat, με το περίφημο κάστρο, την παλιά πόλη, τη περιοχή της Καλυψούς, το ψαροχώρι Xlendi και την Nτουέιρα (Dweira) όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της πολύκροτης σειράς Game of Thrones. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ST. JULIANS - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αεροπορικά Εισιτήρια
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ
Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Μάλτας
4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ
σε ξενοδοχείο 4*
4 διανυκτερεύσεις
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό Καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
Τοπικός διπλωματούχος ξεναγός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μάλτα - Αθήνα με την Aegean Airlines
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Cavalieri Art Hotel 4*/St. Julians 4* ή παρόμοιο
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Μάλτας
 • Πρωινό καθημερινά
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έλληνας συνοδός
 • Τοπικός διπλωματούχος ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια COVID-19 έως 75 ετών (με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση νόσησης ή καραντίνας)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων 145€
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι οι οποίοι πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο (0,5€/άτομο/ημέρα)

Προαιρετική εκδρομή στο νησί Γκόζο 40€/άτομο, 20€/παιδί

Γενικές σημειώσεις:

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας.
  Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΑΛΤΑ A3 730 15:55 16:40
ΜΑΛΤΑ - ΑΘΗΝΑ A3 731 10:05 12:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
CAVALIERI ART HOTEL
ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ
Cavalieri-Art-Hotel

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

18/8, 1/9

5

505€

+220€

235€