ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 590€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 18, 25/7, 1, 13, 20/8

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το Βελιγράδι με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη και περιήγηση. Θα δούμε το φρούριο Kalemegdan με τους πύργους, τις πολεμίστρες και τα οχυρώματα από την εποχή της Αναγέννησης. Συνεχίζουμε με το ιστορικό κέντρο όπου θα θαυμάσουμε εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα όπως το Εθνικό Μουσείο και κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων, το Κοινοβούλιο, ένα κλασικό δείγμα Βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 3

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ

Πρωινό και αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, την Πέτρινη Πύλη με την ζωγραφιά της Παναγίας, το προεδρικό παλάτι και το κοινοβούλιο. Άφιξη στη Λιουμπλιάνα. Θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη όπου θα δούμε το δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, την γέφυρα των Δράκων, τις Τρεις γέφυρες, την αγορά, την πλατεία Πρέζερνοβ, το παλάτι του επισκόπου με την βιβλιοθήκη και το κάστρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΜΠΛΕΝΤ - ΒΙΛΑΧ - ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ

Πρωινό και πρώτος μας σταθμός η λίμνη Μπλεντ, περιβάλλεται από βουνά και δάση ενώ στο κέντρο της βρίσκεται το μοναδικό νησί της Σλοβενίας. Επόμενη στάση στην Αυστρία και στο πανέμορφο Βίλαχ με το παλιό κάστρο στο λόφο και την υπέροχη θέα στις Σλοβένικες Άλπεις. Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα το Κλάγκενφουρτ, κτισμένο γύρω από τις όχθες τις λίμνης Βέρτερζε. Το απόγευμα επιστροφή στη Λιουμπλιάνα.

ΜΕΡΑ 5

ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΣΤΟΪΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρωινό και ξεκινάμε για τα μεγαλοπρεπή σπήλαια Ποστόινα. Θα διασχίζουμε με ειδικό τρενάκι ένα τμήμα του σπηλαίου και θα απολαύσομε το μοναδικό φαντασμαγορικό εσωτερικό διάκοσμο από σταλακτίτες και σταλαγμίτες διαφόρων σχημάτων και αποχρώσεων. Συνεχίζουμε για την Τεργέστη. Θα θαυμάσουμε το Ρωμαϊκό θέατρο και την περίφημη Αυστριακή γειτονιά του κάστρου και του μητροπολιτικού Ναού του Σαν Τζιούστο, πολιούχου της πόλης. Τελικός μας προορισμός για σήμερα το Μέστρε, τη «νέα Βενετία». Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΡΙΜΙΝΙ

Πρωινό και αναχωρούμε για τη Βενετία, χτισμένη πάνω σε 119 νησιά τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια που ενώνονται με μικρές γέφυρες. Θα θαυμάσουμε την πλατεία του Αγ. Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων και την περίφημη γέφυρα των Στεναγμών. Συνεχίζουμε για το Ρίμινι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 7

ΡΙΜΙΝΙ - ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΑΝΚΟΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το ανεξάρτητο κρατίδιο του Άγιου Μαρίνου. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα στενά της μεσαιωνικής πρωτεύουσας. Συνεχίζουμε για την Ανκόνα απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής. Άφιξη, επιβίβαση και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 8

ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* & 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* & 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα - Πάτρα σε 4κλινες καμπίνες
 • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* & 4* (1 Θεσσαλονίκη, 1 Βελιγράδι, 2 Λιουμπλιάνα, 1 Βενετία, 1 Ρίμινι)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Check point, είσοδοι πόλεων, δημοτικοί φόροι 60€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.