ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΑΠΟ 220€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 29/8 | 07:75

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Καλαμπάκα. Ανάβαση στα Μετέωρα, επίσκεψη και ξενάγηση στις Μονές Μεγάλου Μετεώρου και Αγίου Στεφάνου. Χρόνος για γεύμα και το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο Nevros Hotel Resort & Spa 4* στο Νεοχώρι. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 2

ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στα όμορφα χωριά της λίμνης: Μεσενικόλα, Μορφοβούνι (γενέτειρα του Ν. Πλαστήρα), Μονή Κορώνης, Κρυονέρι, Πεζούλα, Νεοχώρι και Μπελοκομίτη. Θα καταλήξουμε στο Φράγμα Ταυρωπού, μήκους 220μ. Μικρή στάση για φωτογραφίες και για να ψωνίσουμε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από τα μικρομάγαζα που έχουν στήσει οι ντόπιοι έμποροι. Συνεχίζουμε για το γύρο της λίμνης, η οποία κατασκευάστηκε το 1959 και ήταν ιδέα του Νικολάου Πλαστήρα. Έχει έκταση 24τ.χλμ. και βάθος 60μ. κοντά στο φράγμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 3

ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΠΙΝΔΟΥ: ΠΥΛΗ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής για τα ορεινά θέρετρα της Πίνδου, τα χωριά του Κόζιακα. Θα επισκεφθούμε την πανέμορφη Πύλη, με την Πόρτα Παναγιά (Βυζαντινή εκκλησία). Στάση στη γέφυρα του Αγ. Βησσαρίωνα (1514). Συνεχίζουμε για την Ελάτη, όπου θα απολαύσουμε έναν καφέ, και αναχώρηση για το Περτούλι, το οποίο βρίσκεται μέσα στα έλατα σε υψόμετρο 1150μ. Χρόνος για γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια του χωριού. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 4

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Καρδίτσα με το καταπληκτικό πάρκο «Παυσίλυπο», όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και καφέ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα Τρίκαλα. Θα δούμε την παλιά πόλη «Βαρούσι» με τα μανάβικα και τον Ληθαίο ποταμό που χωρίζει την πόλη στα δύο. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια με τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NEVROS HOTEL RESORT & SPA 4*
Διαμονή στο ξενοδοχείο Nevros Hotel Resort & Spa 4*
ΔΩΡΟ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
Δώρο Ξενάγηση στα Μετέωρα
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή Καθημερινά
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ
Αρχηγός / Συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Nevros Hotel Resort & Spa 4* στο Νεοχώρι Καρδίτσας
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής