ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ & ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΑΠΟ 205€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 29/2 (Καθαρά Δευτέρα)
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ

Ώρα αναχώρησης: 07:30
Πρωινή αναχώρηση με κατεύθυνση προς τη Λάρισα. Άφιξη και περιήγηση στο κέντρο της πόλης, στους πεζοδρόμους και στην κεντρική πλατεία με τα εντυπωσιακά σιντριβάνια και τα Νεοκλασικά κτίρια, το αρχαίο θέατρο του 3ου αιώνα π.Χ., το φρούριο και τον Ναό του Αγίου Αχιλλείου. Χρόνος για γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial 5*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 2

ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Ελασσόνα, όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, χτισμένο το 13ο αιώνα, σήμα κατατεθέν και «κόσμημα» της περιοχής. Στη συνέχεια, αφού διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα της Λίμνης Πολυφύτου, όπου το τοπίο είναι μαγευτικό, θα καταλήξουμε στην πόλη της Κοζάνης, που αυτές τις μέρες ζει στο ρυθμό της Αποκριάς! Επίσκεψη στο Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο και Φυσικής Ιστορίας.
Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και για να απολαύσετε τη μεγάλη παρέλαση με τα άρματα και τα δεκάδες γκρουπ των καρναβαλιστών, με πολλά παραδοσιακά στοιχεία και φορεσιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Αποκριάτικο γλέντι με δείπνο και μουσική από DJ!

ΜΕΡΑ 3

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (ΜΠΟΥΡΑΝΙ) - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τον Τύρναβο, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το περίφημο ούζο. Η πόλη γλεντά από τις προηγούμενες μέρες τιμώντας τον Διόνυσο, όμως αυτήν τη μέρα η γιορτή κορυφώνεται με το «Μπουρανί», όπου θα απολαύσετε την παραδοσιακή χορτόσουπα χωρίς λάδι. Η προετοιμασία της εορταστικής σούπας πλαισιώνεται με Διονυσιακές τελετές, τολμηρές μεταμφιέσεις και πειράγματα, που συνθέτουν το μοναδικό πνεύμα του τοπικού εθίμου! Πορεία επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia 
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial 5* στη Λάρισα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Μια βραδιά με μουσική DJ 
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GRECOTEL LARISSA IMPERIAL
ΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
grecotel-larissa-imperial-05