ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ

ΑΠΟ 180€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 27/10 Ώρα αναχώρησης: 07:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ

Αναχώρηση από την Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στον ιστορικό Μυστρά, την καλύτερα σωζόμενη Βυζαντινή καστροπολιτεία στον Ελλαδικό χώρο. Συνεχίζουμε για τη Σπάρτη, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού και θα ενημερωθούμε για την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής, από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στο κέντρο της πόλης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο INFINITY HOTEL 3*, στο Γύθειο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ - ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΒΑΘΕΙΑ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την «Αποσκιερή Μάνη», όπου κυριαρχεί η πέτρα «σμιλεμένη» με φως, ενώ παντού «ξεφυτρώνουν» πύργοι και οχυρωμένοι οικισμοί. Θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο Διρού, το θαύμα της φύσης, όπου θα περιηγηθούμε με βάρκα (προαιρετικά) και θα θαυμάσουμε τους κατάλευκους σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Επόμενος σταθμός μας ο γραφικός απάνεμος όρμος του Γερολιμένα, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ και συνεχίζουμε για το πιο διάσημο οχυρωμένο οικισμό της Μάνης, τη Βάθεια για να θαυμάσουμε τη μανιάτικη αρχιτεκτονική. Ολοκληρώνουμε την ημέρα στην Αρεόπολη, τον ιστορικό τόπο που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί τουρκοκρατίας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη ρομαντική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Θα περιηγηθούμε στο Κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις 40 εκκλησίες, τις καμάρες, τα λιθόστρωτα στενά με τα μαγαζάκια, τα καφενεία κ.ά. Ακολουθεί επίσκεψη στην οικία του Γιάννη Ρίτσου, που έχει μετατραπεί σε Δημοτικό Μουσείο και παρουσιάζει την προσωπικότητα του ποιητή και τη σχέση του με το γενέθλιο τόπο του, τη Μονεμβασιά. Χρόνος για γεύμα με τοπικές σπεσιαλιτέ. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ INFINITY HOTEL 3*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ INFINITY HOTEL 3*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Infinity Hotel 3*, στο Γύθειο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
INFINITY HOTEL
ΓΥΘΕΙΟ
βεράντα στο ξενοδοχείο Infinity Hotel στο Γύθειο