ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ

ΑΠΟ 165€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΠΑΡΤΗ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ

Ώρα αναχώρησης: 08:00

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σπάρτη. Με την άφιξή μας θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο στεγάζεται σε Νεοκλασικό κτίριο και φιλοξενεί ευρήματα από την ευρύτερη περιοχή, που καλύπτουν τη χρονική περίοδο απότη Νεολιθική μέχρι την ύστερη Ρωμαϊκή εποχή. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, που θα σας ταξιδέψει στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον Ελλαδικό χώρο. Ελεύθερος χρόνος στη σύγχρονη, ανθρώπινη πόλη με τους φαρδείς δρόμους και τα Νεοκλασικά κτίσματα, για βόλτα και γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο Las Hotel &Spa 4* στο Γύθειο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΓΥΘΕΙΟ

Πρωινό σε μπουφέ με τοπικά προϊόντα. Αρχίζουμε τις επισκέψεις της ημέρας με το Σπήλαιο Βλυχάδα του Διρού. Θα γνωρίσουμε το εσωτερικό του σπηλαίου επιβιβαζόμενοι σε βάρκες για να διανύσουμε το πλωτό κομμάτι του και έπειτα πεζή. Συνεχίζουμε με την «αετοφωλιά των Μαυρομιχαλαίων», την Αρεόπολη, όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στον Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στην πλατεία της 17ης Μαρτίου. Από εδώ ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821. Αργότερα θα περιηγηθούμε στο γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο με τα πανέμορφα Νεοκλασικά και το νησιωτικό χρώμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Βαθύ. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Θα περιηγηθούμε στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και Βυζαντινά αρχοντικά, με τον Ναό της Αγίας Σοφίας, το σπίτι και την προτομή του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, τον Ναό της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας και τα πάρα πολλά μαγαζάκια με τα τοπικά ενθύμια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LAS HOTEL 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LAS HOTEL 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο στο ξενοδοχείο LAS Hotel 4* στο Γύθειο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
LAS HOTEL
ΓΥΘΕΙΟ