ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

ΑΠΟ 1590€

ΣΥΝΟΨΗ

09 ΜΕΡΕΣ
Lufthansa
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 25/10

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Σαν Χοσέ, πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΑΣ

Μετά το πρωινό ακολουθεί επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο του ηφαιστείου Πόας, υψώνεται στα 2.708μ. Θα δούμε τον κεντρικό κρατήρα του και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Σαν Χοσέ για την ξενάγησή μας. Θα θαυμάσουμε το πολυσύχναστο κέντρο, με τα εμβληματικά κτίρια, μουσεία, πάρκα και πλατείες. Θα δούμε το Εθνικό Μουσείο, τη βιβλιοθήκη, το Ανώτατο Δικαστήριο, το Εθνικό Θέατρο, που άνοιξε τις πύλες τους στο κοινό τον Οκτώβριο του 1897 και το Μητροπολιτικό Πάρκο Λα Σαμπάνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΤΟΡΤΟΥΓΕΡΟ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Στάση στο Εθνικό Πάρκο Braulio Carrillo για να απολαύσουμε το πρωινό μας. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω φυτειών μπανάνας μέχρι την προβλήτα. Ακολουθεί δίωρη βόλτα με βάρκα μέσα από τα κανάλια, όπου θα μας μεταφέρει στο ξενοδοχείο στο Τορτουγέρο. Γεύμα. Ελεύθερος χρόνος για να χαλαρώσουμε στην πισίνα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΤΟΡΤΟΥΓΕΡΟ

Μετά το πρωινό, θα ακολουθήσει περιπατητική ξενάγηση μέσα στα μονοπάτια στην περιοχή του ξενοδοχείου. Ελεύθερος χρόνος. Γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Τορτουγέρο με μικρές βάρκες. Είναι ένα δίκτυο πλωτών λιμνών, ποταμών και καναλιών (φυσικών και τεχνιτών) με το στοιχείο της άγριας ζωής, όπως πουλιά, πίθηκοι, αμερικανικοί κροκόδειλοι και καϊμάν. Τα κανάλια παρέχουν επίσης καταφύγιο σε απειλούμενα ζώα, όπως το Oriental Indian Manatee, τους κροκόδειλους, μια μεγάλη ποικιλία καρκινοειδών και περίπου 30 είδη ψαριών γλυκού νερού, συμπεριλαμβανομένου του Gaspar. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 5

ΤΟΡΤΟΥΓΕΡΟ - ΑΡΕΝΑΛ

Μετά το πρωινό, επιστροφή στην προβλήτα με βάρκα και συνεχίζουμε με πούλμαν για το Αρενάλ, γνωστό για το ομώνυμο ηφαίστειο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 6

ΑΡΕΝΑΛ - ΜΑΝΟΥΕΛ ΑΝΤΟΝΙΟ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την επίσκεψή μας στις κρεμαστές γέφυρες Αρενάλ. Τα μονοπάτια και οι γέφυρες του πάρκου βρίσκονται στη διαδρομή που ακολουθούν τα πουλιά που μεταναστεύουν μεταξύ Βόρειας και Νότιας Αμερικής. H περιοχή έχει θέα στο ηφαίστειο Αρενάλ και στη λίμνη που τροφοδοτεί το μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο στην Κόστα Ρίκα. Συνεχίζουμε με τον ποταμό Ταρκόλες, όπου μέσα από τις βάρκες μας θα δούμε έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς αμερικανικού κροκόδειλου, το μήκος του μπορεί να φτάσει τα 5μ. Θα αναχωρήσουμε για τον Κεντρικό Ειρηνικό για να απολαύσουμε μια από τις ωραιότερες παραλίες της χώρας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μανουέλ Αντόνιο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 7

ΜΑΝΟΥΕΛ ΑΝΤΟΝΙΟ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Εθνικό πάρκο Μανουέλ Αντόνιο. Θα δούμε πιθήκους καπουτσίνους, κοράκια, ρακούν, ιγουάνα, πολλά είδη πουλιών και τον πίθηκο σκίουρο Saimiri oerstedii citrinellus. Κατοικεί μόνο σε αυτό το μέρος του κόσμου και ανήκει στα απειλούμενα προς εξαφάνιση είδη (1.500 πίθηκοι). Το πάρκο προστατεύει 12 νησιά που αντιπροσωπεύουν καταφύγιο για πολλά είδη θαλάσσιων πτηνών. Διαθέτει εξαιρετικές παραλίες, όπως την Espadilla Sur, Manuel Antonio και Puerto Escondido. Το σημείο του Καθεδρικού Ναού συνδέει τις παραλίες Manuel Antonio και Espadilla Sur. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.
ΜΕΡΑ 8

ΜΑΝΟΥΕΛ ΑΝΤΟΝΙΟ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο Juan Santamaría για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

ΜΕΡΑ 9

ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ LUFTHANSA
Αεροπορικά εισιτήρια με Lufthansa
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
2 ΓΕΥΜΑΤΑ
2 γεύματα
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Φρανκφούρτη - Σαν Χοσέ - Φρανκφούρτη - Αθήνα με Lufthansa
 • 7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • 2 γεύματα
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 870€
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
9 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ LUFTHANSA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 07:00 09:00
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ 13:45 17:55
ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 19:40 15:05
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ 20:20 00:05