ΚΟ ΠΑΝΓΚΑΝ

ΑΠΟ 803€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στα τέλη της δεκαετίας του '70 το Κο Πα-Νγκαν ήταν ένας παρθένος παράδεισος - πρόκληση για τους τολμηρούς ταξιδιώτες. Το νησί είναι πλέον διάσημο για τα θορυβώδη Full Moon πάρτι στις παραλίες, μια πρόσφατη παράδοση που γρήγορα έγινε θεσμός τραβώντας την προσοχή τουριστών απ' όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για ένα υπέροχο νησί με πλούσια βλάστηση και πολλές κατάλευκες αμμουδιές, όπως την Hat Thian, Hat Wai Nham, Hat Thong Reng, Hat Than Shadet, Thong Nai Pan, Hat Khuat, Hat Leela, και την όχι και τόσο μυστική παραλία Secret beach. Αν σας αρέσουν οι καταδύσεις, επισκεφτείτε την τοποθεσία Σέιλροκ για μία εντυπωσιακή εμπειρία.
Μονοπάτια πεζοπορίας θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε το εσωτερικό του νησιού, πάντα με τη συνοδεία έμπειρου οδηγού. Ακολουθώντας τα, θα σκαρφαλώσετε σε απόκρημνες ασβεστολιθικές πλαγιές πνιγμένες στη βλάστηση ζούγκλας και θα περάσετε δίπλα απο ρυάκια και ορμητικούς καταρράκτες. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον καταρράκτη Nam Tok Phaeng προστατευμένο από τροπικό δάσος συνδυαζώντας και το Domsila View point με καταπληκτική θέα.
Η ιδανική εποχή αν προτιμάτε ήσυχες διακοπές είναι από Απρίλιο με Ιούνιο - με χαμηλότερο κόστος διαμονής, λογικότερες τιμές και λιγότερο συνοστισμό στους δρόμους και τις παραλίες.

ΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΑΝΟΙΞΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΠΑΡΕΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΚΟ ΠΑΝΓΚΑΝ

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας ξενοδοχεία και στείλτε μας τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος.

BURI RASA VILLAGE KOH PHANGAN
ΑΠΟ 803€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
SANTHIYA KOH PHANGAN RESORT & SPA
ΑΠΟ 875€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
KUPU KUPU PHANGAN BEACH VILLAS & SPA BY L’OCCITANE
ΑΠΟ 1029€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
ANANTARA RASANANDA KOH PHANGAN VILLAS
ΑΠΟ 1191€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Επιλέξτε ξενοδοχεία απο τη παραπάνω λίστα.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ