ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 770€

ΣΥΝΟΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 7/8

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ

Συγκέντρωση το μεσημέρι και αναχώρηση για Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Βενετίας. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 2

ΕΝ ΠΛΩ

Ελεύθερη μέρα για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τις παροχές του πλοίου.
ΜΕΡΑ 3

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΝΙΚΑΙΑ

Άφιξη στη Βενετία και περιήγηση στη «Γαληνότατη Δημοκρατία», που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά. Θα θαυμάσουμε την πλατεία του Αγίου Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον Πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων και τη γέφυρα των Στεναγμών. Θα επισκεφθούμε ένα εργαστήριο κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Στη συνέχεια διασχίζοντας την Ιταλογαλλική Ριβιέρα, φτάνουμε το βράδυ στη Νίκαια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΝΙΚΑΙΑ - ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε στη Νίκαια. Θα θαυμάσουμε τους κήπους του Αλβέρτου του Α’, το Ηρώο, την Παλιά Πόλη, την πλατεία Μασενά και την παραλιακή λεωφόρο. Συνεχίζουμε με το πριγκιπάτο του Μονακό, με τα περίφημα ανάκτορα του Αλβέρτου, το Ωκεανογραφικό Μουσείο του Κουστό και το διάσημο Καζίνο. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο και να απολαύσετε τον καφέ σας στο Hotel De Paris. Ακολουθεί η Βαρκελώνη. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε τη Γοτθική Συνοικία όπου δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναός Sagrada Familia, έργο του Γκαουντί, το Ισπανικό Χωριό, μια μικρογραφία χαρακτηριστικής ισπανικής αρχιτεκτονικής, το λιμάνι, τη Λεωφόρο του Κολόμβου, την περίφημη Ramblas και το Λόφο Montjuic. Ελεύθερος χρόνος όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το πάρκο Guell. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε Φλαμένκο στην πατρίδα του. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΧΙΡΟΝΑ - ΦΙΓΚΕΡΕΣ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Χιρόνα μια από τις σπουδαιότερες πόλεις της Καταλονίας και το Φιγκέρες, γνωστό από το Μουσείο του Νταλί. Επιστροφή στη Βαρκελώνη και χρόνος ελεύθερος. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Ενυδρείο στη Μπαρτσελονέτα ή το θρυλικό γήπεδο της Barcelona FC, Camp Nou. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΚΑΝΝΕΣ - ΝΙΚΑΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τις Κάννες, με την κοσμοπολίτικη παραλία. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στην πόλη και να θαυμάσουμε το Μέγαρο του διάσημου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Συνεχίζουμε με τη Νίκαια. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΝΙΚΑΙΑ - ΡΙΜΙΝΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο Ρίμινι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκινάμε για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 9

ΡΙΜΙΝΙ - ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΑΝΚΟΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το ανεξάρτητο κρατίδιο του Άγιου Μαρίνου. Ελεύθερος χρόνος στα πλακόστρωτα στενά της μεσαιωνικής πρωτεύουσας και συνεχίζουμε για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 10

ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Πάτρα και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*, 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
3 ΔΕΙΠΝΑ
3 δείπνα
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Βενετία - Ανκόνα - Πάτρα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 9 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*, 4* (2 Νίκαια, 3 Βαρκελώνη, 1 Ρίμινι, 3 εν πλω)
 • Πρωινό καθημερινά
 • 3 δείπνα
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Check points, δημοτικοί φόροι 60€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ποτά, αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.