ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΑΠΟ 310€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για την Κεφαλονιά, με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Κεφαλονιά και μεταφορά στην πρωτεύουσα του νησιού, το πανέμορφο Αργοστόλι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο IONIAN PLAZA HOTEL 3* στο κέντρο. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, την πλατεία της Καμπάνας και τη μοναδική πέτρινη γέφυρα Δεβοσέτου του 1813 (Ντε Μποσέ). Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το δείπνο σας στα παραδοσιακά καφέ και ταβερνάκια. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού με πρώτο σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το απαράμιλλης ομορφιάς σπήλαιο λιμνών της Μελισσάνης, άλλοτε ιερό σπήλαιο του Πανός και της νύμφης Μέλισσας, όπου θα απολαύσουμε μια όμορφη βαρκάδα. Επόμενος σταθμός το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγίας Ευφημίας, με τα παλιά αρχοντικά, όπου μπορείτε να γευματίσετε προαιρετικά. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το βόρειο τμήμα του νησιού, για να καταλήξουμε στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, με τα κυπαρίσσια και τα νεοκλασικά κτίρια. Κατά την επιστροφή μας θα συναντήσουμε γραφικά χωριά, όπως την ιστορική χερσόνησο της Άσσου, με το Ενετικό Κάστρο, αντιπροσωπευτικό δείγμα οχυρωματικής αρχιτεκτονικής και θα θαυμάσουμε τη μοναδική παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα στο πανέμορφο Αργοστόλι. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΛΗΞΟΥΡΙ - ΜΟΝΗ ΚΗΠΟΥΡΕΩΝ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το όμορφο Ληξούρι. Επίσκεψη στο ιστορικό Μοναστήρι των Κηπουρέων του 1759, που βρίσκεται πάνω σε βράχο 90μ. από τη θάλασσα, τέλεια εναρμονισμένο με το άγριο και μαγευτικό τοπίο. Στη συνέχεια επιστροφή στην πόλη του Ληξουρίου για προαιρετικό γεύμα και παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων του καρναβαλιού της πόλης, με αποκορύφωμα την παρέλαση των αρμάτων. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΛΑΣΣΗ - ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ - ΣΚΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ξεκινάμε για μια όμορφη διαδρομή στην περιοχή της Λάσσης, όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο «καταβόθρες» και θα περάσουμε από τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στο νότιο τμήμα, διασχίζοντας τα γραφικά χωριά Κουρκουμελάτα και Καλιγάτα και φτάνουμε στην όμορφη Σκάλα για τα Κούλουμα. Τελευταίος μας σταθμός ο Πόρος, όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο της επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές & περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΦΕΡΙ ΜΠΟΤ
Εισιτήρια φέρι μποτ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ IONIAN PLAZA HOTEL 3*
Διαμονή στο Ionian Plaza Hotel 3*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν
  • Εισιτήρια φέρι-μποτ από και προς την Κεφαλονιά
  • Διαμονή στο Ionian Plaza Hotel 3*, στο Αργοστόλι
  • Πρωινό καθημερινά
  • Κεφαλονίτης αρχηγός/ξεναγός
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Τα γεύματα σε τοπικά εστιατόρια.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
HOTEL IONIAN PLAZA
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Hotel Ionian Plaza