ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ

ΑΠΟ 209€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 16/7 & 27/8 Ώρα αναχώρησης: 08.00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΕΤΑΛΙΔΙ

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Καλαμάτα, όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, καθώς και το Λαογραφικό (εάν είναι ανοιχτό). Θα δούμε την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων και τον Μητροπολιτικό Ναό της πολιούχου Υπαπαντής. Χρόνος για γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο SUNRISE VILLAGE 4* στο Πεταλίδι. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ - ΟΙΤΥΛΟ - ΛΙΜΕΝΙ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΔΙΡΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση. Περνώντας από τους οικισμούς Καρδαμύλη, Οίτυλο, Λιμένι φθάνουμε στο Σπήλαιο του Διρού (επίσκεψη με βάρκα). Επόμενη στάση στην Αρεόπολη, όπου θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο, στον Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών κ.ά. Χρόνος για γεύμα. Κατά την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο θα σταματήσουμε στην Καρδαμύλη. Επίσκεψη στο οχυρό συγκρότημα των Μούρτζινων, σήμερα μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΠΕΤΑΛΙΔΙ - ΠΑΡΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και επίσκεψη στο Πάρκο Σιδηροδρόμων. Λειτουργεί από το 1986 και αποτελείται από ένα σταθμό του ΟΣΕ και ένα πάρκο 54 στρεμμάτων. Συνεχίζουμε για την Αγία Θεοδώρα Βάστας. Η ειδυλλιακή διαδρομή ανταμείβει τον επισκέπτη. Πλησιάζοντας, το βουητό των νερών που αναβλύζουν από τα θεμέλια της μικρής εκκλησίας ακούγεται ολοένα και εντονότερο, προκαλώντας στον επισκέπτη δέος μπροστά στο θέαμα που τελικά αντικρίζει. Χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
στο SUNRISE VILLAGE 4* στο Πεταλίδι
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Περιλαμβάνονται
✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο SUNRISE VILLAGE 4* στο Πεταλίδι ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
SUNRISE VILLAGE BEACH HOTEL
ΠΕΤΑΛΙΔΙ