ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΠΩΝΙΑ

ΑΠΟ 2500€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ ΕΟΡΤΩΝ 23, 28/12
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΚΕΜΙ

Χωριό του Άγιου Βασίλη - Βόρειο Σέλας

Πτήση για Ροβανιέμι, πρωτεύουσα της Λαπωνίας. Φθάνοντας, θα επισκεφθούμε το χωριό του Άγιου Βασίλη όπου θα γνωρίσουμε τον ίδιο και τα ξωτικά του. Θα μας δοθούν πληροφορίες σχετικά με τον Αρκτικό Κύκλο (ή Βόρειο Πολικό Κύκλο), το βορειότερο από τους πέντε νοητούς παραλλήλους της γης και θα παραλάβουμε το γνήσιο δίπλωμα της διάσχισής του. Συνεχίζουμε για το Κέμι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και ακολουθεί το περίφημο Northern Lights Hunting (Κυνήγι του Βόρειου Σέλαος). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΚΕΜΙ

Μετά το πρωινό ακολουθεί ψάρεμα στον πάγο. Φορέστε χειμερινά ρούχα, εφοδιαστείτε με κατάλληλα εργαλεία και περιηγηθείτε στο παγοκάλυμμα του Κόλπου της Βοθνίας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΚΕΜΙ - ΡΑΝΟΥΑ

Πάρκο Άγριας Ζωής - Φάρμα ταράνδων

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Πάρκο Άγριας Ζωής, στη Ράνουα, το βορειότερο του είδους του παγκοσμίως. Φιλοξενεί 50 διαφορετικά είδη ζώων, όπως λύγκες, αρκούδες, λύκους, άλκες, ελάφια κ.ά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε μια παραδοσιακή Λαπωνική φάρμα ταράνδων και θα μάθουμε πως οδηγείται ένα έλκηθρο με τάρανδους, μέσα από μια διαδρομή στα χιονισμένα δάση. Θα απολαύσουμε ένα ζεστό καφέ γύρω από τη φωτιά και θα μάθουμε για τον τρόπο ζωής των ανθρώπων της φάρμας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για να απολαύσετε τη σάουνα. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΚΕΜΙ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ

Snowmobiles - «σαφάρι» με Χάσκις
Σήμερα το πρωί φορώντας τις ειδικές θερμικές στολές που θα μας έχουν παραδοθεί, θα αναχωρήσουμε για τη Ραϊτόλα, απ’ όπου θα ξεκινήσουμε το σαφάρι μας με snowmobiles, πάνω από παγωμένες λίμνες και ποτάμια μέσα στο δάσος. Στη συνέχεια θα μεταβούμε σε ένα αγρόκτημα χάσκις, θα ενημερωθούμε για τη ζωή τους, τη φύση της περιοχής και θα απολαύσουμε ένα ζεστό ρόφημα. Ακολουθεί το «σαφάρι με χάσκις». Αναχώρηση για το Ροβανιέμι και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μετά το δείπνο ακολουθεί το περίφημο Northern Lights Hunting (Κυνήγι του Βόρειου Σέλαος). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΚΕΜΙ - ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ

SnowExperience365 - Κρουαζιέρα με παγοθραυστικό
Μετά το πρωινό ακολουθεί επίσκεψη στο Kemi SnowExperience365, ένα εσωτερικό εκθεσιακό χώρο φτιαγμένος από χιόνι και πάγο. Εκεί θα δούμε ένα εστιατόριο πάγου που λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια του έτους, γλυπτά και μια παγοτσουλήθρα. Συνεχίζουμε με μια κρουαζιέρα διάρκειας 3,5 ωρών με το παγοθραυστικό Sampo στο Βοθνικό κόλπο. Διατίθενται ειδικές θερμικές στολές σε όλους όσους επιθυμούν να βουτήξουν στα παγωμένα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και ακολουθεί το περίφημο Northern Lights Hunting (Κυνήγι του Βόρειου Σέλαος). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΚΕΜΙ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο του Ροβανιέμι και θα επιβιβαστούμε στην πτήση μας για την Αθήνα. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
 
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ροβανιέμι - Αθήνα με Aegean Airlines
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Scandic Kemi 4*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Χριστουγεννιάτικο δείπνο στις 24/12 ή Πρωτοχρονιάτικο δείπνο στις 31/12
 • Εορταστικό δείπνο στις 25/12 ή στη 1/1
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές βάσει προγράμματος
 • Βόλτα με έλκηθρα ταράνδων, σαφάρι με χάσκις και με snowmobiles
 • Κρουαζιέρα με παγοθραυστικό
 • Επίσκεψη στο χωριό του Άγιου Βασίλη
 • Επίσκεψη στο Πάρκο Άγριας Ζωής της Ράνουα
 • Ψάρεμα στον πάγο
 • Πιστοποιητικό Αρκτικού Κύκλου
 • Northern Lights Hunting (Κυνήγι Βόρειου Σέλαος) για 3 μέρες
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ

6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ Α3 4090 09:40 14:20
ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΑΘΗΝΑ A3 4091 14:35 19:05
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
SCANDIC KEMI
ΚΕΜΙ
scandic-kemi