ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΑΠΟ 205€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 27/10 Ώρα αναχώρησης: 06:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Πρωινή αναχώρηση για τη Χαλκιδική, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Κασσάνδρα, η οποία βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και είναι η πιο κοσμοπολίτικη χερσόνησος, με φυσικές ομορφιές, ιστορικά μνημεία και θαυμάσιες παραλίες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο KASSANDRA PALACE HOTEL & SPA 5* στην Κρυοπηγή. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - ΑΡΝΑΙΑ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση. Μέσω Πολυγύρου και μιας καταπληκτικής διαδρομής θα φθάσουμε στην Αρναία. Χτισμένη αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 600μ., στους πρόποδες του βουνού Χολομώντα, βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο γεμάτο δάση, τρεχούμενα νερά και μοναδική αρχιτεκτονική. Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσουμε τα αναπαλαιωμένα της αρχοντικά και τα παλιά της σπίτια, τα οποία χτίστηκαν τον 19ο αιώνα, πολύ κοντά μεταξύ τους και χωρίς αυλές, ώστε να προφυλάσσονται από τον αέρα. Ακολουθεί επίσκεψη στην «πύλη του Αγίου Όρους», την Ουρανούπολη. Βρίσκεται χτισμένη στους πρόποδες του Άθωνα, συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα θέρετρα της βόρειας Χαλκιδικής. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΓΥΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου Κασσάνδρας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα δούμε την Κρυοπηγή, το Παλιούρι, την Καλλιθέα, τη Νέα Σκιώνη, την Κασσάνδρεια, την Άφυτο κ.ά. Ακολουθεί ο γύρος της Σιθωνίας. Θα περάσουμε από υπέροχα χωριά, όπως το Νέο Μαρμαρά, τη Σάρτη, το Πόρτο Κουφό, τη Βουρβουρού, θα θαυμάσουμε τα μαγευτικά τοπία και την εκπληκτική αρχιτεκτονική. Στάση για γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΣΟΥΡΩΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Μονή Αγίου Παϊσίου
Πρωινό και αναχώρηση για τη Σουρωτή. Θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, όπου βρίσκονται τα λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ KASSANDRA PALACE HOTEL & SPA 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ KASSANDRA PALACE HOTEL & SPA 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Kassandra Palace Hotel & Spa 5*, στην Κρυοπηγή
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. 
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
KASSANDRA PALACE HOTEL & SPA
ΚΡΥΟΠΗΓΗ