ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
AirExplore
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΟΡΤΩΝ 22/12

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΠΡΑΓΑ

Πτήση για Μπρατισλάβα. Άφιξη και ξενάγηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα περιηγηθούμε στο επιβλητικό κάστρο στο λόφο και στα γραφικά στενά της Παλιάς Πόλης. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μαρίνου, το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρό, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο και την Εθνική Πινακοθήκη. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Πράγα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μπορούμε με τη συνοδεία του αρχηγού μας να πραγματοποιήσουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 2

ΠΡΑΓΑ - ΔΡΕΣΔΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σαξονίας, τη Δρέσδη. Θα περιηγηθούμε στην Παλιά Πόλη, όπου θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό Frauenkirche και την Όπερα Ζέμπερ, η παλιά Ορανζερί Τσβίνγκερ σε ρυθμό Αναγεννησιακό, που στεγάζει σήμερα πολλά μουσεία. Η τοιχογραφία στην Fürstenzug, απεικονίζει την πομπή των πεζών και έφιππων ηγεμόνων της Σαξονίας. Στη συνέχεια θα θαμάσουμε το Μπαλκόνι της Ευρώπης με την καταπληκτική θέα στον Έλβα. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στην Πράγα. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό ξενάγηση στο Μοναστήρι του Στράχοβ και το Λορέτο. Κατευθυνόμαστε στη μαγευτική Καστρούπολη, που απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βίτου και στη Βασιλική του Αγίου Γεωργίου. Συνεχίζουμε με τη Μάλα Στράνα, όπου θα περιηγηθούμε πεζή από τη γραφική Γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το Δημαρχείο και το φημισμένο Αστρονομικό Ρολόι. Ακολουθεί η «παρέλαση των Αποστόλων» και η πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε με προορισμό τη λουτρόπολη Κάρλοβι Βάρι, στη Δυτική Βοημία. Γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της, τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Θα διασχίσουμε τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στην Πράγα. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου». Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΠΡΑΓΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να περιηγηθείτε στην πόλη. Σας προτείνουμε να κάνετε τις αγορές σας και να απολαύσετε έναν καφέ ή γλυκό.
ΜΕΡΑ 6

ΠΡΑΓΑ - ΤΣΕΣΚΙ ΚΡΟΥΜΛΟΒ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Τσέσκι Κρουμλόβ. Χείμαρροι του ποταμού Μολδάβα τρέχουν σε πολλά σημεία της μεσαιωνικής πόλης (UNESCO). Θα θαυμάσουμε κτίρια Γοτθικού και Αναγεννησιακού ρυθμού, εκκλησίες, στενά δρομάκια και την «κρυφή γέφυρα». Μπορείτε να επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και να θαυμάσετε από ψηλά την πανοραμική θέα. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Μπρατισλάβας και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AIR EXPLORE
Αεροπορικά εισιτήρια με Air Explore
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
 
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ
Εκδρομή στο Κάρλοβι Βάρι
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ
Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μπρατισλάβα - Αθήνα με πτήσεις Air Explore
 • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Stage Hotel 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια
 • Ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός
 • Ενημερωτικά έντυπα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 290€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AIR EXPLORE
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ED 4201 09:25 10:40
ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΘΗΝΑ ED 3014 19:00 21:05